Wist je dat.. Je als vaste klant 8% korting krijgt?!

  • Geplaatst op
  • Door Annelie Zweemer
  • 0
Wist je dat.. Je als vaste klant 8% korting krijgt?!

Jij.. als klant.. bent kostbaar voor ons. Zonder jou, zouden wij namelijk geen shop kunnen hebben. Dat is de reden dat wij onze vaste klanten oprecht behandelen als mooie mensen, met mooie wensen...

één van die wensen van onze klanten is, korting! Who does not love it? We bedenken daarom iedere week leuke acties met kortingen op bepaalde producten of op categorieën. Ook proberen we met regelmaat win-acties te doen. 

Uiteraard heb je niet altijd nodig, datgene wat die week onder de korting valt. Daarom hebben wij iets speciaals voor onze vaste klanten. Als vaste klant kun jij gebruik maken van 8% korting op ALLES, ALTIJD!*

Sass&Belle spaarpot wolk

Als je een bestelling bij ons plaatst, dan voorzien wij deze van een kaartje. Op dit kaartje staat de code die je kunt gebruiken. Alleen weten wij als geen ander, dat zo een kaartje soms kwijtraakt, dat je deze misschien niet bewaart, of dat één van je kindjes er mee aan de wandel gaat.

Dat is de reden, dat wij de korting aan jouw account koppelen, zodra je één keer hebt besteld bij ons. De volgende keer dat je inlogt op je account wordt de korting automatisch verrekent. Sounds good, right?

Misschien lees je deze blog, maar ben je als nieuwe klant nog maar net bij ons ingehaakt. Dan hebben we ook wat leuks voor je. Voor nieuwe klanten hebben we namelijk 5% korting. Je meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvangt meteen de 5% kortingscode in je mail. (Wij verzenden 1 brief in de week. Deze bestaat uit acties, waar jij als lezer een voorsprong op hebt en uit toffe trends en nieuwtjes.)

Ben je al vaste klant, maar ontvang je nog niet onze nieuwsbrief?

*tenzij je gebruik maakt van een andere kortingscode van onze site. Je kunt altijd maar één kortingscode gebruiken.

Liefs, Annelie

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.