Betaalmethoden

Je hebt keuze uit de volgende betaalmethoden. 

  1. iDEAL
  2. Vooruitbetaling per bank
  3. Achteraf betalen met Billink
  4. Achteraf betalen met Afterpay (NL + BE)
  5. Paypal
  6. Bankcontact (België)
  7. Creditcard/Visa
  8. Webshop Giftcard en Gift4Ukkies
  9. VVV Cadeaukaart
 
       
  Methode    Informatie en voorwaarden 
       
  iDEAl betalen Ikbenzomooi.nl   iDEAl
Meest gebruikte online betaalmethode in Nederland  
       
  Betalen via overboeking bij Ikbenzomooi.nl.   Vooruitbetaling per bank
Overboeking, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald wordt.

Houdt bij overschrijving er rekening mee dat de verwerking hiervan langer duurt. 
Normaal gesproken is de betaling binnen 1 werkdag bij ons binnen. 
Betalingen vanuit België 1- 3 werkdagen

Let op! Bij deze betaalmethode dient u vooraf te betalen. De bestelling kan pas verzonden worden nadat u betaald heeft. Wilt u achteraf betalen kies dan voor Afterpay.  
       
   

Achteraf betalen met Billink

Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig!

       
 

 

Achteraf betalen met AfterPay in Nederland en België 

BETALEN VIA AFTERPAY IS MOGELIJK IN NEDERLAND EN BELGIË

Let op! Afterpay werkt niet in combinatie met Afhalen op Locatie. Maar alleen als het afleveradres ook het huisadres is.

AfterPay voert voor Ik Ben Zo Mooi het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen, met de AfterPay App regelt u dit  veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. Via de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten inzien en betalen vanaf uw computer of tablet. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificatie & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

U kunt bij www.ikbenzomooi.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €300,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €400,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 
AfterPay voert voor ikbenzomooi.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ikbenzomooi.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €300,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €400,00. 

Uw betaling, dient binnen een termijn van 14 dagen na factuurdatum door AfterPay ontvangen te zijn, tenzij een andere termijn met u is overeengekomen. 

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Klantenservice Afterpay: 020 7 230 270. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay is mogelijk in Nederland en België. 

Afterpay is mogelijk voor particulieren en bedrijven.


Met Afterpay betalen is mogelijk vanaf een minimum bestelbedrag van €9,95. De bijdrage in de kosten voor deze betaalmethode bedragen €0,99. 

Afterpay is niet mogelijk in combinatie met pre-orders.  

Het is met Afterpay ook mogelijk om voor automatische incasso te kiezen. Na een aantal dagen wordt het bedrag dan automatisch van uw rekening afgeschreven.

       
  Betaal snel en veilig met Paypal   PayPal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer rekeningnummers, creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Betaal via met PayPal eenvoudig met bankoverschrijving, Visa, Mastercard, Discover Network of American Express. De bijdrage in de kosten voor deze betaalmethode bedragen €0,35 plus 2% over het aankoopbedrag. Gratis bij een bestelling boven de €99,00.
       
    Met Bankcontact betalen vanuit België
Bankcontact is één van de meest gebruikte betaalmethode voor online betalen in België. Hiermee betaal je ook bij ons snel en veilig. 
       
  Webshop Giftcard  

Webshop Giftcard en Gift4Ukkies

Heb je Webshop Giftcard of een Gift4Ukkies Giftcard ontvangen? Dan kun je hiermee ook betalen op www.ikbenzomooi.nl. Heb je hierover vragen?
Bekijk dan deze pagina's: 
https://www.webshopgiftcard.nl/veel-gestelde-vragen
https://www.gift4ukkies.nl/veel-gestelde-vragen

Belangrijke tip! Cadeaukaartnummers invoeren op de betaalpagina en NIET in het kortingscodeveld.

Je komt de betaalpagina vanzelf tegen zodra je de stappen in de winkelwagen doorloopt. Je kan dan kiezen voor Webshop Giftcard. Daarna verschijnt er een pagina waar je het cadeaukaartnummer + pincode kan invoeren. Het bedrag t.w.v. van de cadeaukaart gaat dan van het totaalsaldo af. Blijft er saldo over? Dit kun je dan betalen via iDeal of een andere betaalmethode die eronder staat. 

       
   

VVV Cadeau kaart

Heb je een VVV Cadeau kaart ontvangen? Dan kun je hiermee ook betalen op www.ikbenzomooi.nl. Heb je hierover vragen? Bekijk dan deze pagina: https://www.vvvcadeaubonnen.nl/klantenservice