Blog

3 tips voor een "Moderne" Vintage Look

3 tips voor een "Moderne" Vintage Look Gedempt en met een tikkeltje nostalgie dat zijn de trendkleuren van Jollein voor 2016. Geen pastels maar tinten met net wat meer pit. Je combineert ze moeiteloos met de populaire wiebertjes print of mini wafel. Drie ideetjes voor een kinderkamer in een Moderne vintage Look! Onder het motto: "Blijf altijd vernieuwen But Don't Forget The Past."

Maak je eigen tipi in een handomdraai

Maak je eigen tipi in een handomdraai Tipi's zijn helemaal hot en een musthave voor de zomer. Leuke tip voor de zomervakantie is om er zelf één te maken in een stof naar keuze. Onderstaand helpen we jouw op weg met jouw DIY Tipi! Succes en foto's zijn natuurlijk van harte welkom. Stuur ze via Facebook @ikbenzomooi.nl of per mail en wie weet kom jouw tipi wel in de spotlight te staan.

Trends voor de kinderkamer

Trends voor de kinderkamer Kinderkamers heb je in verschillende stijlen. Als ouder is het enorm leuk om aan de slag te gaan met het inrichten en decoreren van een kinderkamer. Op het gebied van trends voor de kinderkamer zie je momenteel veel verschillende stijlen. Als je een kleurrijke kinderkamer wilt, een kamer met vintage-feeling of juist een hippe kamer in monochrome tinten, alles is te realiseren en helemaal van nu. Maar ondanks de diversiteit van stijlen zie je wel bepaalde trends terugkomen en vandaag neem ik je mee in 5 trends die je momenteel veel ziet in kinderkamers.

5 trends die je niet mag missen

5 trends die je niet mag missen Waar spot iedereen die leuke items toch? Uiteraard op Instagram maar ook beurzen zijn goede trendspots. Daarom gingen wij (Daniëlle en Jacolien) op een regenachtige maandagochtend enthousiast naar de Kids World Monday Opening in de Trade Mart. Het voordeel van wonen in Zeeland is dat je in een mum van tijd in Brussel bent. In een klein uurtje verruilden we dan ook ons kantoor en magazijn voor het trend en exposure centrum van Brussel. Daar ontdekten we de laatste trends en leukste items voor kids. Deze stellen we hier graag aan jullie voor...