♥ Vandaag besteld voor 23:00 (ma-vr), morgen in huis. ♥
Ga naar verlanglijst Verlanglijstje

Winkelwagen

Je winkelwagen is nog leeg. Vul deze nu met de leukste items uit onze shop.

Review: Meyco Deken

  • Geplaatst op
  • Door Femke
  • 1
Review: Meyco Deken

"Voor Ikbenzomooi.nl heb ik de mooie Meyco wiegdeken mogen testen ! Hierbij mijn review over hoe fijn, warm, zacht, knuffelig, enz. deze geweldige ledikantdeken is. "

"Allereerst mocht ik de wiegdeken zelf gaan bestellen op hun webshop. Alles wees zichzelf en hun webshop is zeker makkelijk te gebruiken - zelfs voor lichte technofoben zoals ik ;-) ik kon bij bezorging zelfs kiezen welke dag ik hem wenste te krijgen, hoe fijn! 
 

Na helaas 1 dag vertraging bij de postbezorging (grrr !), kon ik de volgende dag gelukkig mijn pakketje oppikken bij de buren omdat ik die dag niet thuis was. De angst dat ze het pakje weer mee terug genomen hadden was groot, maar - gelukkig gelukkig gelukkig ! - was dat niet zo. Het pakje was supergoed verpakt, heel netjes en zelfs ook wel leuk ! Het voelde als een kadootje, en dat was het natuurlijk ook ;-) 

Eenmaal uit het papier gehaald, was de deken prachtig mooi omhuld in een kuxe kartonnen doos met open vak zodat je de heeeeeeerlijk zachte stof van de warme Meyco deken al kon voelen. Het vrolijke kleurtje mint (wat zowel leuk is voor kleine ventjes als stoere meiden) lachte me al tegemoet. Wat een prachtige deken, nu al ! En hij is nog niet eens uitgepakt ... 
 

De deken uit de verpakking is gewoonweg supergroot ! De deken is 1 meter 20 bij 1 meter 50; een heerlijke deken om onder weg te kruipen dus. En ja ... Mijn kleine meisje van 1,5 had de deken direct al gespot toen ik hem languit voor me hield. Die was verkocht !
 

Kortom, enkel lof voor deze mooie ledikantdeken van Meyco. Ze hebben zulke fijne dekens met toffe prints, zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen !"

Groetjes Femke 

Reacties

  1. Jacolien van \'t Leven Jacolien van \'t Leven

    Wat ontzettend vervelend. We verkopen deze dekentjes inmiddels al een tijdje niet meer. Had je het dekentje bij ons gekocht?

  2. Jolanda Jolanda

    Helaas toch een andere ervaring. Na een keer wassen volgens de voorschriften, kwam het dekentje er gescheurd uit

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.