♥ Vandaag besteld voor 23:00 (ma-vr), morgen in huis. ♥
Ga naar verlanglijst Verlanglijstje

Winkelwagen

Je winkelwagen is nog leeg. Vul deze nu met de leukste items uit onze shop.

Ook zwanger?! Mijn favoriete musthaves

  • Geplaatst op
  • Door Daniëlle Sinke
  • 1
Ook zwanger?! Mijn favoriete musthaves

Wauw wat een wonder! Samen met mijn andere 3 zussen zwanger. Super leuk was natuurlijk het moment waarop dit bekend werd. Gezichten om nooit te vergeten.. Maar ook voor mij breekt er nu een spannende en nog onbekende tijd aan. Elke dag werken in de 'snoepwinkel' van mijn zus is nu toch echt een feestje!

Mijn 1e aankoop

Stiekem toen niemand in het magazijn was ben ik snel gaan shoppen. En wat koopt een shoe-lover dan als eerste? Of course... shoes! De schoentjes van Baby Dutch moesten er toch wel gelijk aan geloven. Liefde op het eerste gezicht.... 

Luiertas dilemma?

Niet geweten dat dit zo een lastig punt kon zijn. Waar ga ik voor? Schoudertas of toch een rugtas? Effen zwart of toch voor een vrolijke kleur? Na een tijdje denken.. De luiertassen zo nu en dan even naast me op het bureau zijn er toch twee tassen die er voor mij echt uit springen. De rugtas van Jollein of de luiertas Polly Black van Isoki. De rugzak lijkt me erg praktisch en ik vind de afwerking ervan ook echt heel stoer! Lekker groot en super makkelijk dat je hem ook aan de kinderwagen kan hangen. De schoudertas vind ik erg stijlvol en chique afgewerkt. Kiezen blijft lastig.. 

Mijn verlanglijstje

Natuurlijk heb je veel nodig en gelukkig kan ik veel uit de 'snoepwinkel' van zus lief halen. Wat ik echt een super gaaf vloerkleed vind is het Bemini Baloo kleed beer. Natuurlijk moet deze nog wel matchen bij het kinderkamertje maar als deze erbij past vind ik hem heel stoer! Wat mij ook erg handig lijkt, is de anti slip aan de onderkant waardoor hij mooi op zijn plek blijft liggen.

Tipi time! Voorlopig nog niet nodig maar dit speekleed van Skiphop vind ik toch wel echt heel leuk. Lekker vrolijk en ook als je kleintje groter wordt is het nog een leuke tent om in te verstoppen.

Indian style... Ik vind het super leuk en lijkt me ook goed te combineren met bijvoorbeeld mintgroen. Tot nu toe staat deze stijl bij mij bovenaan voor de kinderkamer. Elke keer komt deze stijl terug naar boven als mijn favoriet dus groot kans dat de Indian lijn van Jollein er ook aan moet geloven....

A little gift for myself?!  De sieraden van Proud Mama zijn voor mij toch wel het ultieme cadeautje tijdens de zwangerschap. Mijn voorkeur gaat naar de ketting Mother of Pearl white. Mooi afgewerkt, chique en leuk accent voor op je buik.

Praktische items
Sommige dingen zijn misschien niet helemaal hip maar lijken mij gewoon super makkelijk! Zoals de Zensy oplaadbare kruik. Lijk me ideaal om te hebben en ook een veilig gevoel dat de kruik niet kan rollen en tegen de baby aan kan komen. De cocobelt lijkt mee ook een ideaal product voor het meenemen van de baby. Dat je deze gewoon aan je schouder kan hangen lijkt me super en voor zover hoor ik er alleen maar positieve berichten over!

Hier dus een kleine selectie met spulletjes die voor mij echt eruit springen in de shop. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Tips en tricks zijn natuurlijk altijd welkom. 

Reacties

  1. Joanne Joanne

    Leuk om te lezen Danielle!
    Ik dacht ook al dat moet een snoepwinkel voor je zijn als je zwanger bent. Elke dag in de verleiding haha.
    Die tassen vind ik echt een goede keuze en super leuk. Ik hebspijt van mijn lief tas. Met zo een zwarte tas kunnen de mannen tenminste ook over straat als ze eens een papa dag hebben ;)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.