♥ Vandaag besteld voor 23:00 (ma-vr), morgen in huis. ♥
Ga naar verlanglijst Verlanglijstje

Winkelwagen

Je winkelwagen is nog leeg. Vul deze nu met de leukste items uit onze shop.

Mijn zwangerschap blog #1

Mijn zwangerschap blog #1

Het begin van een nieuw leven. Wat blijft het een wonder! Al was het de eerste weken wel flink afzien. Nu komt de roze wolk langzaam tevoorschijn. Ja je leest het goed! Ik ben inmiddels 18 weken zwanger. Vanaf nu kun je mijn zwangerschap volgen via deze blog. Let the countdown begin...

Eind 2016 ontdekte ik dat ik zwanger was. Een superleuke afsluiting van het oude jaar. En als klap op de vuurpijl bleek mijn zusje Mirjam ook onverwachts zwanger te zijn. Het begin van het nieuwe jaar begon helaas wat minder spetterend. Vanaf 5 weken werd ik met de dag misselijker en zieker. Veel eten, weinig eten, niet eten, medicijnen, geen medicijnen, slapen, wandelen, overgeven echt waar niets hielp. Heel de dag door was ik akelig en beroerd. Ik deed rustig aan en probeerde veel te slapen. Zelfs de kids naar school brengen was een hele onderneming. Wat duren de dagen dan lang.

Elke week hoopte ik dat het beter zou gaan. Met 12 weken zou het vast beter gaan! Dream on... pas vanaf 16 weken ging het echt iets beter. Ik ben nu 18 weken en voel me nu pas grote delen van de dag goed. Al blijft de start van de dag tricky, het is een peulenschilletje vergeleken bij hoe het was. Zit je in hetzelfde schuitje? Blijf dan dus zeker moed houden het kan lang duren maar bij bijna iedereen is het tegen de 20 weken toch echt stukken beter.

Tussendoor vroegen de kids om de nodige aandacht moest natuurlijk ook de shop blijven draaien en het huishouden gedaan worden. But we made it met dank aan het Ik Ben Zo Mooi team o.l.v. Daniëlle en natuurlijk de onmisbare hulp van manlief Theo... 

Babyspullen shoppen!

Foto 1: PAQHUIS Countdown baby cards fotokaarten
Foto 2: Proud MaMa luxe zwangerschapsketting met voetjes

Zo werd het dan toch eindelijk tijd voor leukere dingen... ! Heerlijk om lekker te shoppen in je eigen snoepwinkel. Als eerste moesten de Countdown zwangerschapskaarten van Paqhuis eraan geloven. Die vond ik altijd al tof en nu kan ik ze zelf gebruiken en omdat mijn buikje steeds beter zichtbaar wordt hoort daar natuurlijke een prachtige zwangerschapsketting bij. Het is dit prachtexemplaar van Proud Mama geworden.

 

Industriële babykamer met een personal touch

Ondertussen draaide mijn hoofd overuren van de ideeën voor de babykamer. Op de foto's zie je al een hele kleine sneak-peak van het kamertje op de achtergrond. In de komende blogs laat ik jullie steeds de vorderingen zien. Het word in ieder geval industrieel, stoer en met een persoonlijke touch. Zo komt er een steigerhouten loftdeur in en op een maat gemaakte kast. Both natuurlijk homemade. Op één muur zit nu al de Baby's Only muurverf Stonegreen. Die past perfect bij het thema dus dat laten we zo. Verder ben ik helemaal fan van de Colibries accessoires lijn. De kleur hazel is mijn favoriet daarvan heb ik dus alvast maar een heel tof aankleedkussenhoes en opbergmanden van ingeslagen. Aan de wand komen de wandzakjes van hetzelfde merk. Staat zo gaaf en is altijd handig.

Over ongeveer 2,5 week komt er een nieuwe blog online! Met daarin twee spannende items in de hoofdrol. De gender reveal en natuurlijk de eerste foto's van het babykamertje. 

Kunnen jullie ook niet wachten?

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.