♥ Vandaag besteld voor 23:00 (ma-vr), morgen in huis. ♥
Ga naar verlanglijst Verlanglijstje

Winkelwagen

Je winkelwagen is nog leeg. Vul deze nu met de leukste items uit onze shop.

MIJN meisjekleding zomer 2015

MIJN meisjekleding zomer 2015

MIJN is een nieuw merk in onze collectie. In deze blog stel ik dit mooie merk graag aan je voor. Maak kennis met prachtige casusal jurkjes, tuniekjes en rokjes.

MIJN meisjeskleding since 2011

MIJN is een nog relatief nieuw en origineel kinderkledingmerk. MIJN onderscheidt zich door gebruik van organische materialen en door een herkenbare stijl 'van MIJN voor jou!'. Het merk is in 2011 opgericht door Henrike Bulthuis. Ontzettend knap dat zij in een tijd van crisis een merk op durft te starten en dat het nog een succes wordt ook. MIJN is er voor meisjes in de leeftijd van 2 t/m 14 jaar. Het merk maakt zoveel mogelijk gebruik van organisch katoen om het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarnaast ondersteunt MIJN actief het project Tears in India. TEARS is een school en opvang van gehandicapte kinderen in de plaats waar de kleding wordt geproduceerd. Van elke kledingstuk wordt een gedeelte van de opbrengst aan dit mooie doel gestort zodat deze kinderen ook naar school kunnen. Ze staan dus niet alleen voor mooie kleding maar ook voor een betere wereld.

MIJN wil jou en je kind ook iets moois geven: mooie, tijdloze kinderkleding die je kind nog meer doet stralen.. van MIJN voor jou! Dat is gelijk ook het onderscheidend karakter van dit merk. De kleding is niet trendgevoelig en kan een volgend seizoen ook nog prima worden gedragen. 

MIJN staat voor casual chic en basic kleuren. De collecties zijn onderscheidend maar door de neutrale kleuren onderling goed te combineren. De kleding wordt gemaakt in een fabriek waar waar sociale verantwoordelijk hoog op het prioriteiten lijstje staat. De medewerkers krijgen een een eerlijk salaris en de werkomstandigheden zijn veilig. Kortom een merk met visie en een ideaal!

Zomercollectie 2015

Helemaal blijk wordt ik van de mooie items uit deze collectie. De stoffen en prints zijn mooi en uitgevoerd in rustige kleuren. Lange jurken, soepelvallende tuniekjes en heerlijke bijpassende leggings. Fijn om te dragen naar feestje maar ook uitstekend te dragen op een doordeweekse dag naar school. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de lopende MIJN collectie.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.