Go to account settings
30 Jul 2015

Mijn 4 Grootste Inspiratiebronnen

Mijn 4 Grootste Inspiratiebronnen

Fine Little Day dekbedovertrek


Hanneke
(@hanneketsujimaru) heeft twee zoontjes en maakt mooie flatlay’s van hun outfits. Ze heeft een goede smaak op gebied van kindermode en heeft regelmatig key-items die je gewoon moet hebben! Daarnaast showt ze regelmatig haar eigen perfecte outfits en foto’s van haar huis.

Noëlle (@oohhappydays) heeft een geweldige tweeling die altijd gave outfits aanhebben. Ze plaats prachtige foto’s van haar jongens en heeft een onwijs goed talent om de kinderkamer er tip-top uit te laten zien. Ik spot het dekbedovertrek van Fine Little Day, net zoals bij Hanneke. Een musthave voor iedere kinderkamer als je het mij vraagt.


Inspiratiebronnen op Instagram


Tiina
(@designwash) is grafisch ontwerper en komt uit Finland. Ze plaatst inspirerende foto’s van de kamer van haar zoontje, precies in mijn stijl. Daarnaast heeft ze een tuin om jaloers op te worden, en krijg ik ook zin om onze schuur zwart te verven. Als je van Scandinavisch wonen houdt, moet je zeker even een kijkje nemen.

Katleen (@kowaleen) makes me happy everytime. Een echt voorbeeld als het aankomt op originele outfitfoto’s van kinderen te maken. Ze is creatief, vooruitstrevend en schiet de perfecte foto’s. Haar woonkamer zou ik zo binnen willen lopen, want kijk die schouw! Door Kathleen ben ik verliefd geworden op tipi’s. Je snapt waarschijnlijk wel waarom, want dit wil je toch voor je kleintje in huis hebben?!
 

4 grote inspiratiebronnen waar ik met veel plezier op geabonneerd ben (ja, dat kan zelfs bij Instagram want je krijgt een melding als jouw favoriete persoon een nieuwe foto plaatst). Wat is Instagram toch een fijne wereld als houdt van interieur en mode.

Ben je ook fan van Instagram? Je kunt mij hier @judithdefeijter volgen en neem zeker ook een kijkje bij het account van Ikbenzomooi

XO Judith+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Onze gastblogger: Judith van Saved With Style


Judith gastblogger Saved With Style

Ik ben Judith, 26 jaar en met trots mama van mijn zoontje Noah (20 maanden).

Met mijn blog wil ik graag vrouwen en mama's inspireren met uitgebreide artikelen en foto's van eigenlijk alles wat ik mooi en leuk vind. Ik onderscheid me graag door merken en producten uit te lichten die wat mij betreft eigentijds zijn en hip. Er zijn zoveel mooie winkels te vinden met nog mooiere producten. Ik houd van originaliteit en probeer daarin wel dicht bij mijn eigen smaak en stijl te blijven.

Ik blog over het mama-zijn en alle onderwerpen die horen bij baby- en kinderen. Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om te schrijven over kindermode, speelgoed en kinderinterieur. Regelmatig schrijf ik een artikel over de ontwikkeling van Noah.

Naast het moederschap ben ik elke dag wel bezig met interieur- en woondecoratie. Ik geniet ervan om ons huis in te richten en met decoratie af te stylen. Ik geef met regelmaat een kijkje in ons huis. Mijn projecten voor 2015 zijn een nieuwe slaapkamer voor Noah maken en de badkamer af stylen.

Verder schrijf ik regelmatig #Youtalk waarin ik (jonge) vrouwen wil helpen en bemoedigen, maar bovenal ze wil laten inzien dat ze ontzettend kostbaar zijn.

Saved with style - een blog waar je dagelijks inspiratie kunt vinden die gericht is op hippe mama's die origineel en eigentijds willen zijn.

♡, Judith

Saved With Style
Blog voor hippe mama's over alles wat te maken heeft met baby- en kinderen: fashion, speelgoed, ontwikkeling en interieur.
 


Wees de eerste om te reageren...

Your email address won't be visible to the public

Mis geen enkele trend of actie. Word nu VIP member!

Maak je geen zorgen, we spammen niet. Je ontvangt 1-2 keer per week leuke updates & acties die je niet wil missen. Je kan je op elk moment ook weer uitschrijven.

Je winkelmandje — 0

Je winkelwagen is nog leeg. Vul hem nu met je favoriete items.

Inloggen