Leukste en origineelste cadeautjes voor jongens

  • Geplaatst op
  • 0
Leukste en origineelste cadeautjes voor jongens

Zoeken tussen alle cadeautjes kan soms enorm moeilijk zijn, want jij bent natuurlijk opzoek naar een perfect en origineel cadeau. Hier vind jij originele cadeautjes voor jongens. We hebben van alles wat en allemaal verzameld voor jou. Let's go!

Originele cadeautjes voor jongens

 

1. Treinbaan XXL - Little Dutch

Deze treinbaan is niet alleen super mooi en duurzaam, maar ook nog eens uit te breiden met nog veel meer sets, zoals een brandweerkazernegarage, treinstation, dierentuin en losse voertuigen.

2. Foam blokken

Op dit moment een populair cadeautje. Leuk om torens mee te bouwen en doordat ze zo zacht zijn maakt het niet veel herrie en zijn ze veel zachter dan bijvoorbeeld houten blokken. Ook verkrijgbaar in roze.

3. Play tickets

Zit iedereen er klaar voor? Dan kan de show beginnen, maar niet voordat iedereen bij aanvang een ticket heeft ontvangen. Echt een leuk cadeautje voor onze goochelaars, zangers, dansers, comedians en ga zo maar door! 

4. Jim (50cm)

Meet Jim! Deze heerlijk zachte pop neem je overal mee naar toe. Is Jim van 50cm je iets te groot? Jim is ook verkrijgbaar in 10cm en 35cm

5. Rugzak

Praktisch alert! Stoere rugzak van het merk Koko Noko. Lekker ruim door zijn 35cm hoog. 

6. Memory

Spelen en leren is de perfecte combi. Zeker bij het spelletje memory. Onthoud de plaats waar de kaartjes liggen. Verzamel de juiste kaartjes en win! 

7. Licht slinger

Wij zijn fan van deze lichtslinger van house of disaster. We hebben ze in verschillende vormen. Check de opties hier!

8. Nachtlamp leopard

Stoer! Waan je in de jungle, oog in oog met deze vriendelijke leopard. Een stoere eyecatcher voor de kinderkamer.

9. Play & Go roadmap

De merknaam zegt het eigenlijk al. Play en go. Eerst spelen en gemakkelijk opruimen en meenemen. De spullen kunnen in de mat, waar je kindje heerlijk op kan spelen. Deze mat maakt het opruimen helemaal makkelijk. Trek aan het koordje en al het speelgoed is opgeruimd. Magic?!

10. Dino nachtlamp

Roaarr... Een eyecatcher voor in de kinderkamer. Een stoer dino lampje voor stoere jongens.

11. Robot

Een klein cadeautje, perfect als bijvoorbeeld schoencadeautje of als je nog op zoek bent naar kleinigheidje. Leerzaam, want het lichtje gaat aan als je deze op een batterij zet. 

12. Bal groen

Een stoere bal in een kindermaat. 20cm doorsnee. Perfect voor onze voetballers in spé. 

13. Foodtruck

Tof speelgoed en goed voor het ontwikkelen van fantasie en heel leuk om rollenspellen mee te doen. Gemaakt van hout. De foodtruck heeft verschillende accessoires voor ultiem speelplezier.

14. Garage

Uitbreidingsset van de XXL treinbaan. Er zijn verschillende sets, maar deze is echt een topper. Wordt geleverd mét belletje, zodat je de bel kunt laten rinkelen bij het uitrukken van de brandweer.

Er is meer...

We hebben ook blogs geschreven met inspiratie voor cadeautjes voor meisjes en baby's!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.