♥ Vandaag besteld voor 23:00 (ma-vr), morgen in huis. ♥
Ga naar verlanglijst Verlanglijstje

Winkelwagen

Je winkelwagen is nog leeg. Vul deze nu met de leukste items uit onze shop.

Judith's favorieten voor moederdag

Judith's favorieten voor moederdag

Hi! Ik ben Judith, 26 jaar en samen met mijn man heb ik een zoontje (2013) waar we elke dag voor zorgen en van genieten. Ik ben lichtelijk verslaafd aan Instagram, winkelen en monochrome kleuren. Verder ben ik gek op schrijven, fotografie, (kinder-) interieur en kindermode.

Op mijn eigen blog Savedwithstyle schrijf ik wekelijks over mama- en kind gerelateerde onderwerpen, geef ik een kijkje in ons huis  en probeer ik als één van de eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe producten en merken voor hippe en eigentijdse mama’s.
De komende tijd zal ik artikelen schrijven voor de blog van Ikbenzomooi.nl en vandaag trap ik af met Moederdag.

Volgende week zondag is het al zover: Moederdag. Een dag waarop het belangrijk is om even stil te staan bij alle moeders in je leven. Misschien is deze dag extra bijzonder omdat het jouw eerste Moederdag is of vier je het voor de 3e keer. Hoe dan ook, het blijft een bijzondere dag. Naast het ontbijt op bed en een mooi knutselwerkje is het ook wel erg leuk om een cadeautje te krijgen.

Op de webshop Ikbenzomooi.nl kun je terecht voor mooie en hippe producten die mijn moederhart sneller doen kloppen. Voor jou heb ik mijn favoriete producten op een rijtje gezet. Kijk en lees je mee?

1. Deze ketting van Proud Mama is subtiel, heeft mooie zilveren details en zal prachtig staan bij je zwangere buik. Als je kindje geboren is kun je deze ketting met veel plezier blijven dragen.
 

2. Wordbanners zijn ideaal om een statement toe te voegen aan je interieur. Deze pastelkleurige variant van A Little Lovely Company is nog maar net uit en nu al een grote hit. Een leuk kleinigheidje om iedere moeder mee op te vrolijken.

3. Een wiegdeken is een item dat je als moeder niet zozeer zelf gebruikt. Toch zal menig moeder blij worden van deze mooie deken van Elodie Details. De print en kleuren zijn helemaal top.

4. Hydrofiele doeken heb je nooit genoeg. Mijn zoontje is bijna twee en ik gebruik ze nog dagelijks. De doeken van Jollein hebben een leuke print met dieren. En, ja… het zicht wilt ook wat. Perfect om te gebruiken voor onderweg of in de wagen.

5. Als liefhebber van monochrome kleuren en prints is deze opbergmand een item wat niet kan ontbreken bij mijn favorieten. De mand is erg groot en perfect om kleding of speelgoed in op te bergen.

6. Een cadeautje voor mommy’s to be: kaarten van Paqhuis om de mijlpalen van je kindje vast te leggen op foto’s. Mocht je niet zo van felle kleuren houden dan zijn deze zwart/witte kaarten misschien wel iets voor jou!

7. Mijn eigen moeder zou ik het liefst een weekendje ‘wellness & spa’ cadeau doen. Om in de buurt te blijven van dat verlangen kun je ervoor kiezen om deze leuke nostalgische set cadeau te doen.

8. Hier ben ik blij verrast om: armbanden voor het hele gezin. Niet alleen moeder en dochter kunnen met elkaar matchen, maar ook aan de vader en zoon is gedacht. Ontzettend uniek en helemaal leuk om zo met elkaar verbonden te zijn.

9. Als ik een nieuwe verzorgingstas nodig heb, maakt deze variant van Elodie Details een grote kans. Dit is een tas die past bij zowel een zoon/dochter, de kinderwagen én de outfit van mama! Niet meer nadenken over kleuren, met deze originele tas zit je sowieso goed. Ja, doe mij deze maar graag.

10. Gehaakte woorden zie je steeds vaker voorbij komen. Als je zelf niet zo handig bent met haken, kun je deze kant- en klare versie cadeau vragen (of geven). Je kunt het woord zelf veranderen! Erg leuk om aan de muur op te hangen.

11. De houten nesting dolls van Sketch Inc zijn heel mooi en uniek. Ze zijn een goede toevoeging voor elke ruimte maar staan ook erg leuk in de vitrinekast.

12. Relax, mama. In dit boekje zitten 32 grappige en motiverende kaarten die een beetje luchtigheid geven aan het moederschap. Als je graag mooie kaarten verzameld en een dosis humor wel kan waarderen is dit zeker een leuk boekje. Oh ja, je kunt ze natuurlijk ook gewoon versturen aan je vriendin óf moeder!

Welk product zou jij cadeau willen krijgen voor Moederdag?

Ik wens je alvast een fijne dag toe…!

XO, Judith

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.