De Slipstop het antislip zwemschoentje

  • Geplaatst op
  • Door Jacolien van 't Leven
  • 0
De Slipstop het antislip zwemschoentje

De zonnestralen worden zachtjes aan al weer warmer. Het voorjaar komt eraan. We kunnen alweer voorzichtig gaan denken aan lange middagen op het strand en in het zwembad. Deze heerlijke tijden kunnen ook voor ongemakken zoals uitglijden en verbrande voetjes op het warme zand zorgen. Om dit te voorkomen zijn er de Slipstop waterschoentjes... Ken je dit schoentje nog niet? Ontdek dan hier de vier voordelen van deze topper.

Slipstop antislip (zwem)schoentje

Slipstop antislip zwemschoentje voorkomt glijpartijen

De Slipstop waterschoentjes zijn voorzien van een anti-slip zool. Hierdoor worden glijpartijen op de gladde zwembadvloer voorkomen. Hoef jij niet meer met samengeknepen billen te zitten als je kindje enthousiast komt aanrennen vanuit het zwembad. Door dat antislip ook handig als je naar een overdekte speeltuin gaat, badkamer en tijdens de gym. Multifunctioneel dus!

Slipstop waterschoen

Slipstop draagt comfortabel

De fijne slofjes/schoentjes zijn gemaakt van dun, flexibel en elastisch materiaal. Daardoor gaan ze makkelijk aan, zitten ze comfortabel en nemen ze weinig ruimte in. Het materiaal is daarnaast ook nog eens sneldrogend en ademend. 

Beschermd voetjes tegen heet zand en steentjes

Het materiaal zorgt ervoor dat voetjes niet verbranden op heet zand of kunstgras. Kunstgras kan in de zomer behoorlijk warm worden. Heb je het zwembad hierop staan dan zijn deze schoentjes ideaal. Ze zijn er niet voor ontwikkeld maar daarnaast bieden ze ook enige bescherming tegen steentjes, oesters en schelpjes. Is een steentje heel scherp dan heb je wel kans dat het alsnog door het materiaal heen gaat. Maar dan zal de wond door het beschermende laagje minder diep zijn. Ik gebruik ze zelf ook op plaatsen waar veel oesters liggen en heb mijn voeten daardoor niet meer aan opengehaald. 

Slipstop waterschoen beschermt tegen heet zand

Slipstop in verschillende kleurtjes en prints

Door de hippe printjes en uni kleuren is er altijd wel een zwemschoentje wat helemaal bij jou past. De slipstops zijn verkrijgbaar vanaf maat 21 tot maat 35. Daarnaast zijn er ook bijpassende Slipstop zwemshortjes en badpakjes verkrijgbaar. 

Ik moest er eerst ook even aan wennen. Maar ben nu om... geen last meer van gespen of vervelende sluitingen. Daarnaast krijg je deze schoentjes wel snel en makkelijk aan en zijn ze zo schoongemaakt. Ze dragen als sokken. Inmiddels is het hele gezin dan ook voorzien van een Slistop schoentje in haar of zijn favoriete print.

Wil jij er ook een? Bekijk dan hier de SlipStop collectie. De collecties worden langzaamaan weer steeds verder uitgebreid met nieuwe printjes/kleuren en maten. 

Geniet alvast lekker van de eerste voorjaars zonnestralen!

Jacolien van 't Leven

Founder & owner Ik Ben Zo Mooi

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.