♥ Vandaag besteld voor 23:00 (ma-vr), morgen in huis. ♥
Ga naar verlanglijst Verlanglijstje

Winkelwagen

Je winkelwagen is nog leeg. Vul deze nu met de leukste items uit onze shop.

8 jaar Ik Ben Zo Mooi

8 jaar Ik Ben Zo Mooi

We gaan 8 jaar terug in de tijd. Naar 2010, het jaar van de allereerste iPad, Flashmobs en het ontstaan van Ik Ben Zo Mooi. Ontstaan aan de keukentafel en uitgegroeid tot het toffe bedrijf wat het nu is. Voor mij dan tenminste :-). Volg je me mee op deze reis?

Sommige van jullie kennen mij misschien al (een beetje) maar de meeste vast nog niet. Daarom bij deze een korte update. Mijn naam is Jacolien van 't Leven, 33 jaar, en ik ben trotste mama van Liam (7 jaar), Chloë (5 jaar) en onze twee engeltjes Kay en Seth. In 2004 ben ik als ondernemer gestart met Zon Grafisch Ontwerp een ontwerpbureau waar ik 6 jaar lang met plezier aan gewerkt hebt.

Op een gegeven moment begon het toch te kriebelen en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Hieruit is Ik Ben Zo Mooi ontstaan. Eerst piepklein vanuit een leegstaande slaapkamer en langzamerhand steeds uitgebreider zodat op een gegeven moment ook de tweede doucheruimte en de halkast eraan moesten geloven. Op het moment dat dozen de voordeur en hal in beslag hadden genomen werd het toch tijd voor een groter onderkomen.Zo zitten we nu al bijna 3 jaar in een fijn bedrijvenpand, 3 kilometer verderop. Voorzien van kantoor, magazijn en bovenverdieping. Wat een verademing! Het is nu heerlijk thuiskomen zonder dat alles vol staat met dozen, postzakken, stellingen and some many more stuff. Het aantal personeelsleden is inmiddels gegroeid tot 10. Maar mijn passie is onveranderd gebleven. De leukste en mooiste baby, kids- en lifestyle producten verzamelen. Processen automatiseren en online bestellen tot een feestje maken. Elke dag weer (jezelf :-)) innoveren, verbeteren en op zoek gaan naar de mooiste collecties zorgen ervoor dat ik me geen dag verveel. 

Daarnaast is het een ervaring op zich om personeel aan te sturen, te motiveren en het beste uit zichzelf te laten halen. Ben jij benieuwd wie er in het team zitten? Kom dan volgende week zeker even terug.

Mijn droom is om over 2 jaar een eigen kledinglijn up and running te hebben. Kleinschalig, van goede kwaliteit en uniek. Hierin kan ik mijn creativeit volledig kwijt en het is weer een nieuwe uitdaging om Ik Ben Zo Mooi naar een hoger level te tillen. Het begin is al gemaakt. Het eerste babybroekje Lilly is inmiddels een feit. Bijpassende shirtjes en longsleeves zijn in de maak en het volgende broekje (voor boys and girls) ligt inmiddels in het naaiatelier. 

Geen feest zonder cadeautjes! Zonder jullie, trouwe klanten, zou Ik Ben Zo Mooi niet staan waar we nu zijn. Daarom verwennen we jullie deze maand graag met een extraatje. Zo krijgt elke 5de bestelling een lekkere verrassing in zijn pakketje meegestuurd en hebben we voor alle klanten een actie bedacht.

Psssst... ben je fan? Wordt dan ook VIP Member, volg ons op Instagram, Facebook en deze blog en je bent altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en acties.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.