Philley Yellow 3.0

Philley Yellow 3.0
Philley Yellow 3.0
Philley Yellow 3.0
Philley Yellow 3.0
Philley Yellow 3.0
Philley Yellow 3.0
Philley Yellow 3.0
Philley Yellow 3.0
€19,95 Incl. btw
Op voorraad. (2)
 • Bestel 2 stuks (zelfde maat en kleur) voor €17,96 per stuk en bespaar 10%
EAN Code:
7141143001189
SKU:
F0303C

Philley okergeel 3.0

Update 21 mei vernieuwde versie! Dezelfde look and feel, echter is het draaisysteem volledig herzien. Het draaisysteem heeft een aantal verbeteringen zodat het beter draait, doseert en niet meer blokkeert. Daarnaast kun je deze versie ook niet per ongeluk in de schoonmaakstand draaien waardoor de ringen los gaan. 

Het grootste voordeel van Philley is dat het klaarmaken van een babyflesje supersnel gaat en zonder morsen. Nooit meer schepje voor schepje afstrijken en omkiepen in de smalle opening van de fles. De splitter in de kop van Philley, zorgt voor exact de juiste hoeveelheid per klik (4,6 gram). Eén keer draaien tot de ‘klik’, staat dus gelijk aan 1 afgestreken maatschepje melkpoeder.

Voordelen van Philley

 • Exacte dosering (de interne splitter zorgt voor afgestreken schepjes)
 • Snel klaar (klik, klik, klik, en klaar is je fles)
 • Geen geknoei (eenvoudig systeem, praktisch in gebruik)
 • Handig voor thuis en op reis (in Philley past minstens een half pak babyvoeding circa 400 gram)
 • BPA vrij
 • Gewicht: 500 gram
 • Afmetingen: diameter 10,4 cm en hoogte 16,9 cm

Altijd en overal

Philley past perfect in je (luier)tas, naast de babyfles en andere spullen die mee moeten. Met Philley worden poedertorens en bewaardozen overbodig, maar mocht je deze toch nog willen gebruiken dan vult Philley ook deze makkelijk en snel. 

Tip: Wanneer je water kookt, zorg dan dat het wel iets is afgekoeld en er niet zoveel stoom meer afkomt, zo voorkom je dat het melkpoeder blijft plakken. 

Schoonmaken
Philley kan gewoon lekker in de vaatwasser, maar ook even badderen in een sopje volstaat. De gepatenteerde Philley is gemaakt van uiterst veilig en recyclebaar kunststof dat voldoet aan voedselveiligheidsregels Code 5 PP betreffende polypropeen. Het is een sterke en flexibele vorm van plastic en zeer geschikt om voedingsmiddelen in te bewaren. Philley is demontabel en bestaat uit 6 onderdelen. Een afsluitdop, bovendeksel (de draaibare kop), splitter, container en bodemdeksel.

* Let op!! speciale dieetvoedingen zijn mogelijk niet geschikt voor het gebruik met Philley (o.a. Nutramigen).

Tips!

Zorg dat je... 

 1. ...De Philley goed ontvet. Alle onderdelen los van elkaar in de vaatwasser. Liefst zonder overige vette vaat en daarna erg goed laten drogen. (doe dit regelmatig, voor betere werking)
 2. ...Philley helemaal vullen met voeding. We merken dat men soms een kleine beetje voeding erin doet om het ‘’te testen’’ maar dat werkt niet.
 3. ...Tijdens gebruik de draaibare dop tussen wijsvinger en duim vast houdt. Druk zetten is niet nodig. Belangrijk om je vingers niet op de plek onder de schenkdop te plaatsen, hierdoor kan de Philley blokkeren in gebruik. Draai de beker met de klok mee en houdt deksel vast.
 4. ...De fles niet hoger verwarmt dan 30-35 graden. Hierdoor zal er geen tot minimale condensvorming zijn. De melkpoeder plakt dan ook niet. Vooraf toevoegen van melkpoeder kan ook, om daarna de fles te verwarmen.

Extra tips!

 1. Mocht je naast Philley gebruik maken van poedertorens, dan zijn deze uiterst simpel en hygiënisch te vullen met Philley.
 2. Klaar met flesvoeding? Philley is ook handig voor het klaarmaken van papflessen. Deze papjes zijn ook geschikt om met Philley gedoseerd te worden.
Yellow 3.0

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Review toevoegen

Nog niet gewaardeerd

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Review toevoegen