Wasbare luiers goedkoper en duurzamer

Wasbare luiers van Bamino Mio

De wasbare luier is terug van geweest. De super handige vernieuwde versie van Bambino Mio is bijna net zo eenvoudig in gebruik is als de wegwerpluier. All-one en verkrijgbaar in slechts één verstelbare maat. Deze maat is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 4 kg tot aan 2/3 jaar. Je kan er dus heel lang mee doen. En ze gaan wasbeurt na wasbeurt mee.

Voordeliger en duurzamer

Ik kan je uit ervaring vertellen dat het een heerlijk gevoel is dat je niet weer een pamper hoeft weg te gooien. Iedere keer dat je hem uitwast bespaar je meer op de kosten en op het milieu. Want zelfs als je veel wast op hoge temperaturen en niet met volle trommels blijft de CO-2 uitstoot lager dan bij een wegwerp luier. Een extra bespaartip is het gebruik van de Bambinio Mio Liners inlegvellen. Dit werkt erg goed doordat het de vastere ontlasting vasthoudt. Zo blijft de wasbare luier schoner en verschoon je deze eenvoudig door alleen het inlegvel weg te gooien of de ontlasting door de wc te spoelen. Deze liners kun je ook gebruiken met wegwerp pampers. Scheelt je zo weer 1 of 2 pampers per dag. Zeker als je kindje graag in een schone luier poept. Je gooit alleen het inlegvel weg en de pamper zelf kan dan nog prima gebruikt worden. 

Bambino Mio starterspakket

Vind je het lastig om ermee te beginnen? Start dan met een aantal wasbare luiers en een starterspakketje met accessoires. Zo ben in je één keer klaar. En vind je het echt niets dan kun je het pakket ook weer eenvoudig door verkopen zonder dat je een grote investering hebt hoeven doen.

Bambino Mio Booster

Plast jouw kindje veel en lekt de luier daardoor snel door? Dan zijn de Boosters ideaal. Je steekt ze als extra bescherming eenvoudig in de wasbare luier. En je kindje blijft daardoor ook bij grotere plasjes goed droog. Deze zijn ook ideaal om 's nachts te gebruiken of als je langer op reis gaat. Sneller verschonen kan ook helpen. Als richttijd wordt 2 tot 4 uur aangehouden. Zonder booster is verschonen om de maximaal 2-3 uur wel aan te raden. Want hoe goed ze ook zijn zonder booster nemen ze wel minder op dan een wegwerp luier. 

Lees meer
Lees minder

Filter de producten

40% Korting

Bambino Mio miofresh 750g luierreiniger

Bambino Mio miofresh 750g luierreiniger ✅ Voor 16u besteld..
€9,99 €5,99
    55% Korting

    Bambino Mio mioliners inleggers met korting bestellen - voor wasbare luiers

    Bambino Mio superzachte mioliners inleggers voor wasbare lui..
    €10,99 €4,99