Feest

Pagina 1 van 5
Pagina 1 van 5

Hippe feestdecoraties voor een babyshower, kraamfeest of meisjes verjaardag 

Trendy decoraties voor een sfeervolle babyshower, kraamfeest of een gezellige prinsesses verjaardag. De mooiste ballonnen met of zonder confetti, een tassel slinger en een schattige pinata vol met cadeautjes/snoepjes geven elk feestje een Lovelyness look & feel.

Babyshower

Een overgewaaid fenomeen uit Amerika is de babyshower. Superleuk om te krijgen of zelf te organiseren voor een zwangere vriendin of zus. Ga helemaal over de top en kleed het feestje aan met de leukste items die er zijn op het gebied van feestdecoratie. Zacht glimmende pastel ballonnen in combinatie met een feestelijk letterslinger toveren een glimlach op het gezicht van elke mommy to be!

Kraamfeest

Veel kersverse ouders geven graag een kraamfeest in stijl. Met mooie ballonnen, prachtige slingers en natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes. Ga voor een feestje geheel in roze of houd het juist heel sjiek in zwart met wit met XXL ballonnen en zilveren slingers. Alles mag zolang jullie het maar mooi vinden! Want het eerste feestje van jullie baby moet natuurlijk wel onvergetelijk zijn.

Feestdecoraties verjaardag meisje

Elke klein meisje droomt van een echt prinsessenfeest. En dat is nu helemaal leuk met de prachtige decoraties van A Little Lovely Company. Start met een roze hartjes pinata helemaal gevuld met de leukste kleine cadeautjes of snoepjes. Vul dit aan met XXL balonnen met confetti of juist helemaal roze met witte stippen. En top het af met prachtige letterbanners in pasteltinten en de mooiste tassel garland slingers.