Levertijd

Informatie levertijd rondom feestdagen

Natuurlijk wil je jouw cadeautje op tijd in huis hebben. Dat gaan we dan ook graag voor je regelen. Houd wel rekening met het volgende:

 • De levertijd staat bij elk item vermeld.

 • Standaard levertijd pakketpost: voor 21:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden. 
  In 95% wordt het dan ook de volgende dag (ma-za) geleverd. Maar als het erg druk is bij PostNL kan dit langer duren. Bestel dus als het mogelijk is op tijd. Bij voorkeur min. 1 week van te voren. Dan weet je zeker dat het cadeau op tijd geleverd kan worden (uitgezonderd onvoorzien omstandigheden).

  Extra service! vanaf zaterdag 21 oktober kun je ook kiezen voor maandaglevering. Dit gelt alleen voor pakketpost en niet voor briefpost. 

 • Standaard levertijd briefpost: voor 16:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
  Briefpost wordt niet elke dag door PostNL bezorgd. Check dus even op welke dag PostNL deze bij jou bezorgd. Normaal gesproken wordt briefpost binnen 1-3 dagen geleverd (di-za). Bestel dus als het mogelijk is op tijd. Bij voorkeur min. 1 week van te voren. Dan weet je zeker dat het cadeau op tijd geleverd kan worden (uitgezonderd onvoorzien omstandigheden).

 • Aanleverschema feestdagen: 

  Sinterklaas: dinsdag 5 december

  Uiterste besteldatum*
  Briefpost: maandag 4 december voor 16:00 uur
  Pakketpost: maandag 4 december voor 21:00 uur.

  * Let op! We garanderen geen levering op dinsdag 5 december als je zo laat besteld. Maar zorgen er wel voor dat het pakketje maandag 4 december is verzonden. 

 • Eerste Kerstdag: maandag 25 december
  Uiterste besteldatum*
  Briefpost: vrijdag 22 december voor 16:00 uur.  
  Pakketpost: vrijdag 22 december voor 21:00 uur.

  * Let op! We garanderen geen levering op zaterdag 23 december als je zo laat besteld. Maar zorgen er wel voor dat het pakketje vrijdag 22 december is verzonden. 

 • Oudejaarsdag: zondag 31 december / Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 

  Uiterste besteldatum*
  Briefpost: vrijdag 29 december voor 16:00 uur.  
  Pakketpost: vrijdag 29 december voor 21:00 uur.

  * Let op! We garanderen geen levering op zaterdag 30 december als je zo laat besteld. Maar zorgen er wel voor dat het pakketje vrijdag 29 december is verzonden.