Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

★ Sinterklaas cadeautips ★

Actie

Actie

Sinterklaas cadeautips voor baby's, peuters, kleuters, kinderen en mama's

Sinterklaas 2017 dinsdag 5 december

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan. Sinterklaas het suprise feest voor groot en klein. Dit jaar valt Sinterklaas op dinsdag 5 december. Maar op zaterdag 18 november is de landelijke intocht al in de stad Dokkum. Bij dit feest horen natuurlijk cadeautjes. Heel veel... kadootjes zelfs. Om stress te voorkomen hebben we de leukste cadeautips hebben voor jullie verzameld. Speciaal afgestemd voor baby's, peuters, kleuters, kinderen en mama's. Indien gewenst wordt jouw kadootje ook nog mooi ingepakt.

10% korting op heel veel cadeautjes

Omdat de feestmaanden al duur genoeg zijn geven wij tot zaterdag 31 december 10% korting op heel veel super leuke Sinterklaas/Kerst cadeautjes. De korting is in al in de prijs verwerkt. Dus geen gedoe met codes maar lekker relaxt bestellen. Geldig vanaf 1 november tot 5 december 2017.

Cadeautjes top 10

We helpen jou graag op weg met het vinden van een leuk cadeautje. Klik hierboven op Top 10 en doe leuke ideetjes op waarmee je altijd goed zit.

Schoencadeautjes Sinterklaas tot €10,00

Leuke betaalbare cadeautjes voor in de schoen zijn altijd moeilijk te vinden. Maar vanaf nu niet meer. Want wij hebben ze overzichtelijk verzameld in de categorie: Cadeautjes tot €10,00. Dus waar wacht je nog op? Vullen die schoenen maar...

Waarom online Sinterklaas/Kerst cadeaus bestellen bij Ik Ben Zo Mooi:

  1. Ruime keuze
  2. Hippe en populaire cadeautjes
  3. Snelle levering waar en wanneer het jou uitkomt
  4. Uitstekende service
  5. Gratis ingepakt (geef bij opmerkingen wel even aan dat je hier gebruik van wilt maken, zodat de Pieten dit zeker niet vergeten)
  6. Gratis retourneren
  7. Vanaf €20,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en wordt jouw Sinterklaas bestelling gratis verzonden, daaronder vragen wij een bijdrage in de kosten van €3,49


Lees meer
Lees minder
Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip