Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Privacy Policy

Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres:
Ik Ben Zo Mooi
Oostpolder 1Q
4413NN Krabbendijke

Bedrijfsadres/factuuradres:
Ik Ben Zo Mooi
Haltestraat 82
4411NH Rilland

Kvk: 22055723
BTW-nummer: NL1438.33.959.B02

Mailadres: klantenservice@ikbenzomooi.nl
Telefoon: 085-8881540

Privacy algemeen

Ikbenzomooi.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. 

Ikbenzomooi.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

We verzamelen persoonlijke gegevens, als bijvoorbeeld email, factuur en verzend adres en telefoonnummers. Ons primaire doel in het verzamelen van persoonlijke gegevens is om je als bezoeker een zo soepel, efficiënt en gepersonaliseerde winkel ervaring te laten ervaren. Zo contacteren wij bijvoorbeeld klanten die hun winkelwagen hebben laten staan om te kijken of er een probleem was.

Om het winkelen bij Ikbenzomooi.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website via contact.

Bewaren gegevens + inloggen

Als u bij Ikbenzomooi.nl een bestelling plaatst bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Gegevens verwerkers

Lightspeed 

Voor het beheren en versturen van je orders gebruiken wij Lightspeed. Deze software verwerkt de bestellingen en je persoongegevens zoals naam + adres + mailadres + telefoonnummer + eventuele opmerkingen + bestelling. Om zo je bestelling snel en goed te kunnen versturen en contact met je op te kunnen nemen. Er is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Lightspeed. 

Byte

Byte verzorgd de hosting van de webshop. April 2018 is er een nieuw veiligheidsbeleid opgesteld zodat Byte voldoen aan de General Data Protection Regulation (GDPR), ook wel Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. 

Fulfilment Software

Voor het efficiënt verwerken en versturen van je order gebruiken wij Fulfilment Software. Deze software verwerkt de bestellingen en je persoongegevens zoals naam + adres + mailadres + telefoonnummer + eventuele opmerkingen + bestelling. Om zo je bestelling snel en goed te kunnen versturen.

  • er is op 14 mei 2018 een bewerkersovereenkomst met Fulfilment Software gesloten;
  • jouw gegevens worden maximaal 5 jaar bewaard;

Sendcloud

Voor het efficiënt verwerken en versturen van je order gebruiken wij Sendcloud. Deze software verwerkt je persoongegevens zoals naam + adres + mailadres + telefoonnummer. Om zo een etiket label aan te kunnen maken. We delen met SendCloud persoonsgegevens. Afspraken over die verwerking van gegevens zijn vastgelegd in een “verwerkersovereenkomst”. Deze zijn verwerkt in de vernieuwde algemene voorwaarden, waarmee wij akkoord zijn gegaan.

  • er is op 24 mei 2018 een bewerkersovereenkomst met Sendcloud gesloten; door middel van het akkoord met de vernieuwde voorwaarden
  • jouw gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard;

Belco

Wij gebruiken Belco om bij te houden hoe bezoekers en klanten onze website gebruiken en om bezoekers en klanten een klantenservice via chat, telefoon en/of email aan te bieden. Hiervoor gebruiken we je naw-gegevens, factuuradres, ip-adres, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel profielfoto. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Belco gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Belco mag de gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken. Wij bewaren deze informatie tot 2 jaar na het laatste contactmoment en/of na het einde van de dienstverlening aan jou.

Tradetracker

TradeTracker verzamelt verschillende soorten gegevens om doeltreffend te kunnen opereren
en de beste producten, dienstverlening en ervaring te bieden aan zowel opdrachtgevers als
consumenten. In grote lijnen valt de informatie die TradeTracker verwerkt in twee categorieën
uiteen: de informatie die we verzamelen van de adverteerders en publishers die met ons
werken, en de informatie die we verzamelen van consumenten om transacties nauwkeurig te
kunnen volgen. 

Volgens de AVG moeten de verwerkingsverantwoordelijke en verwerker “passende technische
en organisatorische maatregelen treffen” rekening houdend met “de huidige techniek, de
uitvoeringskosten, en de aard, de omvang, de context en het doel van de verwerking alsook met de
qua waarschijnlijkheid en ernst uiteenlopende risico’s voor de rechten en vrijheden van natuurlijke
personen”. TradeTracker heeft deze maatregelen adequaat ingevoerd.

TradeTracker hecht veel waarde aan privacy en gegevensbescherming. De nieuwe Algemene
Verordening Gegevensbescherming (AVG) zal het gegevensbeschermingslandschap in Europa (en
daarbuiten) ingrijpend veranderen zodra deze verordening op 25 mei 2018 van toepassing is. Dit is
de eerste echt grote verandering van dit type in ongeveer twintig jaar tijd.

De nieuwe Tradetracker Privacy Policy & voorwaarden die voldoen aan de AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) zijn door ons gevalideerd op 17 mei 2018.

  • Er is op 25 mei 2018 een bewerkersovereenkomst met Tradetracker gesloten;

Landen buiten de EU

Mailchimp 

Mailchimp is een programma waarmee de nieuwsbrieven worden verstuurd. Mailchimp verwerkt voor ikbenzomooi.nl de gegevens om een of meerdere nieuwsbrieven te kunnen versturen en te zien wat ontvangers ermee doen. Ben je aangemeld voor een nieuwsbrief dan staan jouw gegevens naam + emailadres + profielvoorkeuren + statistieken ook in Mailchimp. Mailchimp is gevestigd in de Verenigde Staten daardoor worden persoonsgegevens doorgegeven naar dit land buiten de EU. Mailchimp is echter gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met ze te delen.

  • Er is op 14 mei 2018 een bewerkersovereenkomst met Mailchimp gesloten;

Google Analytics 
Google Analytics verwerkt de statistieken van de ikbenzomooi.nl. Bezoek je ikbenzomooi.nl dan worden jouw gegevens geanonimiseerd doorgeven aan Google Analytics. Google is gevestigd in de Verenigde Staten daardoor worden persoonsgegevens geanonimiseerd doorgegeven naar dit land buiten de EU. Google is echter gecertificeerd voor het EU-US Privacy Shield. Op basis daarvan is het toegestaan persoonsgegevens met ze te delen.

  • Wij gebruiken Google Analyticscookies;
  • er is op 14 mei 2018 een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
  • de laatste 3 cijfers van het IP adres zijn geanonimiseerd;
  • ‘gegevens delen’ is uitgezet;
  • we maken geen gebruik van Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.

Ikbenzomooi.nl verkoopt uw gegevens niet
Ikbenzomooi.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bewaartermijn gegevens

De persoonsgevens kunnen op verzoek worden verwijderd nadat de wettelijke bewaartermijn is afgelopen. Een wettelijke bewaartermijn voor bestellingen, is de termijn die de Belastingdienst vast gesteld heeft op 7 jaar. Het is noodzakelijk om deze termijn de aankoopgegevens en jouw persoonlijke gegevens te bewaren. Andere gegevens die niet noodzakelijk zijn voor de administratie kunnen op verzoek al eerder verwijderd worden. 

U hebt recht op inzage, rectificatie en verwijdering van uw gegevens. Deze kunt u opvragen via de klantenservice.Dit wel onder voorbehoud van hierboven genoemd punt dat sommige gegevens bewaard moeten worden voor de Belastingdienst. 

Wanneer gegevens toestemming zijn verkregen (zoals een nieuwsbriefaanmelding), bestaat het recht op intrekking van die toestemming. 

Vanwege statistische doeleinden bewaren wij de gegevens, zonder tegenbericht, langer dan 7 jaar. Wij gebruiken deze gegevens namelijk om de webshop te optimaliseren. Bewaartermijn noodzakelijke gegevens minimaal 7 jaar en maximaal 30 jaar. 

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Ikbenzomooi.nl gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie, hiervoor is geen toestemming vereist. U kunt echter uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Ikbenzomooi.nl geen cookies ontvangt. 

Wij gebruiken Google Analytics, Google plaatst vanaf deze site cookies bij de bezoeker om zo de benodigde informatie te kunnen vergaren. Deze cookies zijn uitgezonderd van de cookiewet en je hoeft hier dus ook geen toestemming voor te geven. Er is namelijk een nieuwe uitzonderingsgrond aan de wet toegevoegd, waar Google Analytics onder geschaard kan worden. Diensten die ingezet worden om informatie te verkrijgen over de kwaliteit of effectiviteit van een geleverde dienst, kunnen uitgezonderd worden van de cookiewet wanneer deze diensten geen of geringe inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer.

Klachten?

Bent u u niet tevreden over de verwerking van uw gegevens? Dan heeft u recht op klagen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Vragen?

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Ikbenzomooi.nl, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 

Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip