Over ons bedrijf

Ik Ben Zo Mooi Over ons Bedrijf

Ik Ben Zo Mooi Over ons Bedrijf

Ik Ben Zo Mooi since 2010

Ik Ben Zo Mooi is opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop waar klanten vaak terugkomen. Het is een unieke lifestyle webshop met producten voor baby, kind en mama. Service, kwaliteit, unieke merken en competitieve prijzen zijn de voornaamste USP’s. Het assortiment is breed en er worden elke week nieuwe artikelen toegevoegd. Elk item wordt geselecteerd op prijs, kwaliteit en uitstraling. Ze moeten passen binnen het concept van Ik Ben Zo Mooi. Je kunt in deze grote collectie lekker rondsnuffelen in de verschillende categorieën of snel en efficient zoeken. 

Proud Team Jacolien en Daniëlle

"Mijn naam is dus Jacolien en ik ben trotste mama van Liam (6) en Chloë (5). Daarnaast een gedreven onderneemster met een passie voor de laatste trends en nieuwtjes in de baby- en kinderbranche.

Voor 2010 had ik een grafisch ontwerp bureau van daaruit is de passie voor een eigen webshop ontstaan. Inmiddels werk ik hier fulltime aan samen met mijn zusje Daniëlle. Daniëlle is het aanspreekpunt voor alle klanten. Vriendelijk en enthousiast staat zij jou graag te woord. Daarnaast werk ik samen met de leukste bloggers en hebben we zoveel mogelijk binnen het bedrijf geautomatiseerd. 

Het doel is om van Ik Ben Zo Mooi een populaire lifestyle webshop voor alle hippe mama's in Nederland en België te maken. Een combinatie van sterke bestaande merken en nieuwe te gekke merken. Hip, trendy en altijd op de hoogte van de laatste trends en leukste cadeautjes. Veel klanten zijn blij als ze ons ontdekken en vertellen dit weer door aan anderen. Maar er is nog een grote doelgroep die ons nog niet ontdekt heeft en daar wordt nu hard aan gewerkt. “ 

Popup shop 2016 icm Frederieke en Sophie van Kindermodeblog 

In de Media


Publicatie: Ouders van Nu 4


Publicatie Noorderland


Publicatie Over Flakkee mei 2017


Publicatie Zign Magazine juni 2017

Bedrijfsfilmpje van onze online baby en kindershop Ik Ben Zo Mooi!

 

De voordelen van online bestellen in onze shop zijn: Wat vinden onze klanten van Ik Ben Zo Mooi? 
 Wij wensen jouw veel shopplezier toe!


Groetjes Daniëlle en Jacolien