Over ons bedrijf


Ik Ben Zo Mooi is opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop waar klanten vaak terugkomen. Het is een unieke lifestyle webshop met producten voor baby, kind en mama. Service, kwaliteit, unieke merken en competitieve prijzen zijn de voornaamste USP’s. Het assortiment is breed en er worden elke week nieuwe artikelen toegevoegd. Elk item wordt geselecteerd op prijs, kwaliteit en uitstraling. Ze moeten passen binnen het concept van Ik Ben Zo Mooi. Je kunt in deze grote collectie lekker rondsnuffelen in de verschillende categorieën of snel en efficient zoeken. 

Proud Team Ik Ben Zo Mooi

Jacolien (founder & owner)


"Mijn naam is dus Jacolien en ik ben trotste mama van Liam (6) en Chloë (5). Daarnaast een gedreven onderneemster met een passie voor de laatste trends en nieuwtjes in de baby- en kinderbranche.

Voor 2010 had ik een grafisch ontwerp bureau van daaruit is de passie voor een eigen webshop ontstaan. Inmiddels werk ik hier fulltime aan samen met mijn team. 

Daniëlle (klantenservice & manager)


Daniëlle is het aanspreekpunt voor alle klanten. Vriendelijk en enthousiast staat zij jou graag te woord. 

Annelie (klantenservice & manager)


Annelie vervangt Daniëlle tijdens haar zwangerschap en verlof. Altijd vrolijk en bruisend van de nieuwe ideeën is zij een verfrissende aanvulling op het team. 

Johanna (klantenservice)

Johanna is onze parttimer. Zijn ondersteunt de klantenservice op maandagochtend en vrijdag. Kordaat en efficiënt helpt ze je graag met al je vragen.

Inpakteam

Het inpakteam bestaat uit 7 enthousiaste meiden: Chantal, Nika, Marie-Louise, Tresia, Britt, Nathalie en Anouk. Ze pakken met veel zorg jouw bestelling(en) in. 

Behind the scènes

Popup shop 2016 icm Frederieke en Sophie van Kindermodeblog 

In de Media


Publicatie: Ouders van Nu 4


Publicatie Noorderland


Publicatie Over Flakkee mei 2017


Publicatie Zign Magazine juni 2017

Bedrijfsfilmpje van onze online baby en kindershop Ik Ben Zo Mooi!

 

De voordelen van online bestellen in onze shop zijn: Wat vinden onze klanten van Ik Ben Zo Mooi? 
 Wij wensen jouw veel shopplezier toe!


Groetjes Daniëlle en Jacolien