Slaapknuffels met hartslag / muziek

Slaapknuffels met hartslag / muziek

Slaapschapen met rustgevende geluiden

Voor een kindje is geboren worden een hele grote overgang. Ze zijn de eerste tijd dan ook het liefst bij mama. Natuurlijk is dat niet altijd mogelijk en moet uw baby'tje ook weleens in zijn eigen bedje slapen. Om uw kindje daarbij te helpen zijn er verschillende mogelijkheden. Een goede oplossing is het Slaapschaap van Easidream of Cloud B. Beide zachte knuffeltjes hebben de mogelijkheid om een hartslag te laten horen. Zodat uw kindje sneller rustig zal worden. Het beste kunt u de knuffels vanaf de geboorte gebruiken zodat uw kindje eraan gewent is en het inslapen steeds makkelijker zal gaan. Wordt uw kindje 's nachts wakker dan is zijn vriendje daarnaast altijd in de buurt.

Slim schaap die automatisch aan- en uitschakelt

Het schaapje van Cloud B is daarnaast extra slim. Er zit namelijk een Smart Sensor in. Als uw babytje ergens van schrikt of beweegt dan detecteert het schaapje dit en zal automatisch een geruststellende witte ruis (zoals in mama's buik) laten horen. 

Geuren van Mama of Papa

U kunt de knuffel het beste een tijdje bij u dragen zodat uw geur eraan zit. De geur van Mama of Papa stelt baby's gerust. Dit is ook handig als u bv. weg moet en uw kindje nog erg klein is. Het kan een grote steun zijn voor uw baby om dan Papa of Mama toch nog een klein beetje bij zich te hebben.