Kinder ketting 'Fleur' met verzilverd hartje (2 tot 10 jaar)

Ketting 'Fleur' met hartje

€21,99 Incl. btw


Bekijk alles van het merk:
Artikelnummer: K51
EAN: 201044135552
  • Gratis verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
  • Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit.
  • De parels zijn perfect ovaal en 5 bij 6 mm in doorsnede (past qua omvang heel mooi bij kinderen)
  • De rozenkwarts balletjes zijn ca 4 mm.
  • De kinderketting is met de hand geregen op extra sterk zijdedraad zodat het niet snel kapot gaat en toch een hele soepele pasvorm heeft, wel zo fijn voor kinderen.
  • Verzending 1 euro (gratis boven 30 euro)
  • Per sieraad donatie zodat een kind in Gambiaeen week naar school kan.
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.