Levertijd

Natuurlijk wil je jouw cadeautje op tijd in huis hebben. Dat gaan we dan ook graag voor je regelen. Houd wel rekening met het volgende:

 • De levertijd staat bij elk item vermeld.

 • Standaard levertijd pakketpost: voor 21:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden. 
  In 95% wordt het dan ook de volgende dag (ma-za) geleverd. Maar als het erg druk is bij PostNL kan dit langer duren. Bestel dus als het mogelijk is op tijd. Bij voorkeur min. 1 week van te voren. Dan weet je zeker dat het cadeau op tijd geleverd kan worden (uitgezonderd onvoorzien omstandigheden).

 • Standaard levertijd briefpost: voor 16:00 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
  Briefpost wordt niet elke dag door PostNL bezorgd. Check dus even op welke dag PostNL deze bij jou bezorgd. Normaal gesproken wordt briefpost binnen 1-3 dagen geleverd (di-za). Bestel dus als het mogelijk is op tijd. Bij voorkeur min. 1 week van te voren. Dan weet je zeker dat het cadeau op tijd geleverd kan worden (uitgezonderd onvoorzien omstandigheden).

 • Aanleverschema feestdagen: 

 • Eerste Kerstdag: maandag 25 december
  Uiterste besteldatum*
  Briefpost: vrijdag 22 december voor 16:00 uur.  
  Pakketpost: vrijdag 22 december voor 21:00 uur.

  * Let op! We garanderen geen levering op zaterdag 23 december als je zo laat besteld. Maar zorgen er wel voor dat het pakketje vrijdag 22 december is verzonden. 

 • Oudejaarsdag: zondag 31 december / Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 

  Uiterste besteldatum*
  Briefpost: vrijdag 29 december voor 16:00 uur.  
  Pakketpost: vrijdag 29 december voor 21:00 uur.

  * Let op! We garanderen geen levering op zaterdag 30 december als je zo laat besteld. Maar zorgen er wel voor dat het pakketje vrijdag 29 december is verzonden.