Kaya Sieraden ZILVEREN communieset armbandje en oorbellen Tiny Blessing - gratis verzending

Zilveren set armbandje en oorbellen Tiny Blessing

Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.
€34,90 Incl. btw
Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.


Bekijk alles van het merk: Kaya Sieraden
Artikelnummer: K159
EAN: 201044136079
Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.

Echt zilveren Communie armbandje en Oorbellen Tiny Blessing

Lief sterling zilver Communie sieradensetje gemaakt van échte zoetwaterparels, Swarovski kristallen en zilveren ringetjes. Het kleine zilveren kruisje staat symbool voor haar communie, bijzonder om te dragen en nog mooier om daarna te bewaren.

Kaya Sieraden communie set:

  • Bestaat uit een armbandje en bijpassende oorbellen.
  • Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
  • Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
  • De parels zijn stuk voor stuk handgeknoopt op extra sterk dubbel zijdedraad. Enorm stevig dus, met toch een hele soepele pasvorm.
  • Met zilveren verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
  • AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
  • Bijpassende Mama armband verkrijgbaar; symbolisch voor jullie liefdevolle verbondenheid, foréver!
  • Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
  • VeiligheidKinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.


Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.

Optioneel: zilveren bijpassende oorbellen maat: 3, 5 of 7 mm' (zie foto's)
Van €14,95 voor €9,95
Mooie fijne sterling 925 zilveren oorbelletjes met witte zoetwaterpareltje. De oorbellen zijn gemaakt van écht zilver (gehalte 925). Dit is het eerste gehalte zilver en blijft heel mooi. De 3 mm oorbellen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, de 5 mm zijn mooi voor kinderen. Voor mama zijn de 5 mm (mooi fijn) of 7 mm heel geschikt.