Kaya Sieraden Mom & Me set 'Infinity de Luxe' met Key to my Heart bedeltjes

Set armbandjes mama en dochter Infinity de Luxe

Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.
€38,99 Incl. btw
Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.


Bekijk alles van het merk: Kaya Sieraden
Artikelnummer: M105
EAN: 201044135715
Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.

Set van twee armbenden Infinity de Luxe 

Luxe set van twee armbandjes voor mama en haar dochter.Aan de dubbele mama armband hangt het slotje waarvoor het kleine meisje het sleuteltje bezit, hoe lief is dat?!
 • In het slotje van de mama armband zijn 9 bergkristalletjes verwerkt
 • De gebruikte kraaltjes zijn lichtroze zowel in de mama als dochter armband
 • De pareltje zijn met de hand een voor een geknoopt op extra sterk zijdedraad. Zo zijn de armbandjes enrom sterk (erg belangrijk voor kindersieraden), met toch een hele soepele pasvorm.
 • Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
 • Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
 • Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm zodat het precies goed past en langer gedragen kan worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan een bijzondere dag.
 • De damesarmband is verkrijgbaar in 3 maten met elk een verlengkettinkje van 4 cm voor een perfecte pasvorm.
 • Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
 • Het is mogelijk om extra armbandjes bij te bestellen. Bv. voor oma of uw andere dochters.
  Tip! Houd de CTRL vast om meerdere extra armbandjes te selecteren.

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.