Kaya Sieraden doop/communie armbandje Infinity Pink little blessings - gratis verzending

Armandje Infinity Pink Little Blessings

Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.
€14,95 Incl. btw
Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.


Bekijk alles van het merk: Kaya Sieraden
Artikelnummer: K87 / K270
EAN: 201044136074
Levertijd: Afwijkend. Dit product voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden. Na 16:00 uur besteld? Langere levertijd van 2-4 dagen.

Doop/communie armbandje 'Infinity Pink' little blessings

Prachtig doop/communie armbandje gemaakt van glinsterende ivoorwitte pareltjes, fonkelende kristallen en zilverkleurige rondjes. Aan het armbandjes hangt een lief kruisje met twinkelende strass steentjes. Erg mooi doop- of communiecadeau voor prinsesjes.

Kaya Sieraden dooparmbandje:

  • Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
  • Het kruisje is circa 1,2 cm.
  • Prachtig verzilverd kruisje dat door een zilverbad is gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking door een dun laagje echt zilver (gehalte 925).
  • Het dooparmbandje is verkrijgbaar in meerdere maten door het 3 cm verlengkettinkje. Zo past het precies en kan het armbandje langer gedragen worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag. 
  •  roze- staat voor onvoorwaarelijke liefde en vriendschap en verwijst naar de kleur en warmte van het hart. 
  • Met zorg geselecteerde AAA-kwaliteit zoetwaterparels.
  • De parels zijn rijstvormig (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel om haar pols sluit.
  • Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
  • VeiligheidKinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.


Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.

Optioneel: zilveren bijpassende oorbellen maat: 3, 5 of 7 mm' (zie foto's)
Van €14,95 voor €9,95
Mooie fijne sterling 925 zilveren oorbelletjes met witte zoetwaterpareltje. De oorbellen zijn gemaakt van écht zilver (gehalte 925). Dit is het eerste gehalte zilver en blijft heel mooi. De 3 mm oorbellen zijn speciaal ontworpen voor de allerkleinsten, de 5 mm zijn mooi voor kinderen. Voor mama zijn de 5 mm (mooi fijn) of 7 mm heel geschikt.  


Zeer tevreden. Zeer tevreden

Uw review toevoegen