Designed 4 Kids wandlamp 'Kleine Prinses' (gratis verzending)

wandlamp 'Kleine Prinses'

Levertijd: 1 - 2 weken
€49,00 Incl. btw
Levertijd: 1 - 2 weken

  • Bestel 2 stuks (zelfde maat en kleur) voor €44,10 per stuk en bespaar 10%


Bekijk alles van het merk: Designed 4 Kids
Artikelnummer: KLEINEPRINSES
EAN: 201044134286
Levertijd: 1 - 2 weken

Wandlamp 'Kleine Prinses'

Een leuke wandlamp met een schattige print. Erg leuk om te gebruiken als bedlampje. De lamp is netjes afgewerkt met een mooi print en verschillende stoffen.

  • Designed 4 Kids
  • Afmeting: 35 x 20
  • Matriaal: katoen

Reactie Ikbenzomooi aan Mieke h.. Bedankt voor uw review. Bij deze wil ik de bezorgwijze en prijs/kwaliteit nader toelichten.

Alle lampen worden met de handgemaakt ook alle applicaties worden met de hand geknipt dit wordt in de prijs doorberekend.
Omdat lampen altijd zeer kwetsbaar zijn om te versturen worden alle lampen met zorg ingepakt in transparante folie mocht er teveel ruimte in de doos overblijven dan moet dit worden opgevuld, helaas was de noppen folie destijds op en wij graag zsm een bestelling willen versturen hebben we het die keer op een andere wijze moeten vullen.

De lamp is mooi. Maar. De lamp is mooi. Maar ik de prins kwLiteit verhouding te duur. En het apart kopen van een snoer en stekker vind ik niet goed. Voor die prijs mag er dat zeker wel bij horen. Tevens de verzending was zeer middelmatig. In een doos met " krantenpapier" volgepropt .dat kan wel beter.
Mijn dochter is blij met de lamp en deze hang mooi op de toekomstige babykamer.
M.vr.gr
Mieke van Hoof.

Uw review toevoegen