Gratis verzending boven de €25,- in NL en BE daaronder €4,49
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Retourneren en ruilen

Niet naar wens?

Is het product niet naar wens en wil je het graag terug sturen? Dan is dit mogelijk. 

Voorwaarden:

RUILEN
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Hier vind je alle informatie hierover. 


RETOURNEREN
Verwerking en terugbetaling van retouren
Retouren worden binnen 14 dagen door ons verwerkt en indien van toepassing, aan u terugbetaald. Tijdens de feestedagen is dit verlengd naar 30 dagen (1 november tot 31 december 2017). Zodat je het cadeautje ook al eerder kan kopen en dan toch nog kunt retourneren. 

Product retour sturen
Hieraan zijn de volgende voorwaarden verbonden: retourtermijn 14 dagen. Het product zal slechts in die mate uitgepakt worden die nodig is om te beoordelen of de consument het product wil houden. Indien dit niet het geval is dan stuurt de consument het product indien mogelijk in de originele verpakking en een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en onbeschadigd, ongebruikt en ongewassen volgens onderstaande instructies terug. 

Gratis retour sturen binnen Nederland en België
Retour sturen is gratis binnen Nederland en België. Retourneert u de gehele bestelling, dan vergoedt Ikbenzomooi.nl ook de eventuele verzendkosten. 

Belangrijke opmerkingen met betrekking tot ruilen en retourneren

Retour afzender
Stuurt u het pakket retour afzender dan berekent PostNL/DHL ons daar strafporto voor à € 5,75. Dit bedrag zullen wij dan helaas van het aan u terug te betalen bedrag in mindering moeten brengen. Volg dus onderstaande instructies op dan is retourneren binnen Nederland gratis.

Orderbedrag na retourneren is lager dan €20,-
Heeft u, omdat uw orderbedrag hoger was dan €20,- geen verzendkosten hoeven te betalen en komt uw totaalbedrag vanwege uw retouren onder het bedrag van €20,-, dan zullen wij alsnog de €3,49 verzendkosten met uw retour verrekenen.

Maximaal 1 gratis retour aanvraag per bestelling 
U kunt maximaal één keer per bestelling een pakket gratis retour sturen en maximaal 1 x per 2 weken. Heeft u meerdere bestellingen dan kunt u de retouren het beste verzamelen. Wilt u de bestelling in meerdere keren retourneren dan is dit vanaf de tweede retour voor uw eigen rekening. U kunt het pakketje dan zelf frankeren en afgeven op het postkantoor.

Termijn terugbetaling
Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument   

Verzendkosten vergoeding indien u de complete bestelling retourneert
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Hier vind je alle retourinformatie overzichtelijk bij elkaar.

Gratis verzending boven de €25,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 16:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip