Gratis verzending boven de €28,- in NL en BE daaronder €4,49
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Inpakservice

Heb jij een cadeautje gekocht en wil je dit graag laten inpakken dan doen we dit graag GRATIS voor je. Geef dit wel even zelf aan in het opmerkingen veld. Dit veld vind je tijdens de laatste stap in de winkelwagen. 

We kunnen helaas niet alles inpakken. Sommige items zijn gewoon weg te groot of hebben een onhandige vorm om in te pakken  Soms is het zo druk dat we geen tijd hebben om jouw bestelling als cadeau in te pakken. In dat geval wordt het cadeautje dan ook niet ingepakt. Snelle levering heeft dan onze prioriteit. Hierover wordt geen apart bericht verzonden. Wil je toch bericht ontvangen indien inpakken niet mogelijk is geef dit dan duidelijk aan in het veld opmerkingen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een tekst toe te voegen. Deze tekst wordt op een algemeen standaard kaartje van Ik Ben Zo Mooi gezet. Op dit kaartje staat het vogeltje van Ik Ben Zo Mooi en de tekst Special Delivery. Wil je zelf een kaart uitzoeken en bijvoegen dan kan dat hier: https://www.ikbenzomooi.nl/nl/cadeautips/kaarten/www.ikbenzomooi.nl/nl/zwanger-mama/cadeaubon-kaart/.

Gratis verzending boven de €28,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 16:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip