Noeser

Pagina 1 van 3
Pagina 1 van 3
Noeser

nOeser babykleding 

De babykleding van het hippe merk nOeser is vrolijk om te zien en super comfortabel. Alle babykleertjes zijn gemaakt van biologisc katoen. Elk seizoen werkt dit merk met een nieuw thema. Voor de winter van 2015 - 2016 is dit Birds 'n Bears. Een stoer thema wat op een leuke en funky manier terugkomt in alle items.

De AW15 “birds ’n bears “ collectie heeft zich laten inspireren door de kinderfilm “brother bear”, een groots animatieavontuur, vol humor en liefde. In de collectie zien we de mooiste prints met veertjes, vogels, beren en vissen in de fijnste kleurstellingen. We stellen je dan ook graag voor aan bruno the bear, freddy the fishenbob the bird. De collectie bestaat uit zachte jerseys, fijne sweatstoffen en fake knits van hetzachtste biologisch katoen. De collectieis verkrijgbaar in maat 50-­‐56 t/m 86-­‐92. nOeser biedt jumpsuits, broekjes, longsleeves, rompertjes,vestjes,mutsjesen meer. Prijzen vanaf €12,95.

nOeser gelooft dat kinderen de wereld het beste kunnen ontdekken door gekkigheid uit te halen. nOeser geeft hen comfortabele outfits met "fun" figuurtjes, welke hun belevingswereld vergroten. nOeser basics combineren goed hiermee.

nOeser werkt enkel met biologisch katoen en verantwoorde partners.

nOeser is origineel, vrolijk, comfortabel en toegankelijk.                  


"Be Nutty, Be Nice, Be nOeser"