Lodger

Pagina 1 van 11
Pagina 1 van 11
Lodger

Superzacht, hip en juiste kwaliteit!

Lodger staat bekend om zijn superzachte items en hippe prints van hoge kwaliteit. Ze zijn beloond met prachtige awards en koploper in innovatieve producten. Hoog in het vaandel staan functionaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Alles om het leven van jonge ouders Easygoing te maken en uiteraard Made With Love.

Gebreide hydrofiel collectie 

Uniek aan de hydrofiel collectie van Lodger is dat deze in tegenstelling tot vele andere merken gebreid is. Dat betekend een hoge kwaliteit en veel comfort voor jouw kindje. Het opengebreide katoen wat bekend staat onder de naam katoen is een musthave in de warmere zomerhanden. Het is namelijk lekker luchtig en absorbeert vocht uitstekend. In deze lijn zijn knuffel- en speendoeken, hoeslaken voor wieg en ledikant, prachtigte multidoeken (swaddles) en slaapzakken verkrijgbaar. Tevens worden de huidige Swaddlers, Changers en Bundlers aangevuld met een nieuw "wolk"-patroon in de twee onweerstaanbare kleuren fuchsia roze en grijs. 

Hoge kwaliteit door gebreide stoffen

Alle producten van Lodger zijn gebreid. Lodger kiest hiervoor omdat gebreide stoffen veel voordelen hebben ten opzichte van niet gebreide textielsoorten. Gebreide stoffen zijn warmer dan geweven stoffen. Door op een losse manier te breien, houdt de stof de warmte goed vast en ontstaat een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Breisels zijn duurzaam en slijten minder, hierdoor behoudt het product zijn kwaliteit en uitstraling. Bovendien zijn breisels elastisch en veerkrachtig wat met het dragen comfortabel aanvoelt en de producten vormvast en minder kreukgevoelig maakt.