Gratis verzending boven de €25,- in NL en BE daaronder €4,49
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

ISI Mini

Zachte baby musthaves van ISI Mini

ISI Mini heeft zich ontwikkeld tot een merk met de mooie en zachte producten voor baby's zoals slaapzakken, mutsjes en knuffeldoekjes. ISI Mini begrijpt dat je alleen het beste voor je baby wilt. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden. ISI Mini biedt een ruime collectie babyartikelen die met zorg en aandacht is gemaakt en samengesteld. Onze producten zijn duurzaam, veilig, hygiënisch en functioneel. Maar ook trendy en zo veel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen.

Omdat wij voor de productie van onze artikelen zoveel mogelijk oog hebben voor mens en milieu, zijn wij aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). ISI Mini is een merk van ISI Babyartikelen BV. Het bedrijf bestaat al sinds 1947 en is oorspronkelijk opgericht als Internationale Spelden Industrie BV. De visie van ISI Mini is erop gericht dat voor de groei van een kind een goede basis belangrijk is, ook wanneer het gaat om de producten die je gebruikt voor je kind. Dit komt tot uiting in het assortiment van ISI Mini; basisproducten van hoogwaardige kwaliteit voor je baby. ISI Mini is niet alleen in Nederland verkrijgbaar, maar onder meer ook in België, Spanje en de Scandinavische landen.

ISI mini heeft kwaliteit hoog in het vaandel

Om te laten zien welke waarden voor ISI Mini bij de ontwikkeling van het assortiment centraal staan, hebben wij 7 kwaliteitslabels ontworpen. Deze labels bieden jou inzicht in de manier waarop ISI Mini werkt en haar assortiment samenstelt. Wij beoordelen en keuren al onze producten op deze 7 belangrijke waarden. Hiermee kunnen wij jou de praktische zorgen uit handen nemen en kun jij je richten op wat het meest belangrijk is: jouw baby. Daarom groeien baby’s met ISI Mini!

 

 
Lees meer
Lees minder
Gratis verzending boven de €25,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 16:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip