Baby Art

Pagina 1 van 2
Pagina 1 van 2
Baby Art

Baby Art gips pakketten

De pakketten van Baby Art zijn bekend en geliefd bij ouders. Ze worden veel gegeven als kraamcadeau of de trotse ouders kopen ze voor zichzelf. Met deze leuke pakketten maakt u prachtige afdrukken van de handjes of voetjes van uw baby. Een voetafdruk of handafdruk van uw baby is een persoonlijke herinnering die u lang kunt bewaren en die prachtig hangt aan de muur of staat op het dressoir. 

Gips sculpturen en reliëfadrukken baby handje of voetje

De pakketten zijn in te delen in twee groepen:
  1. Gips reproducties van voetafdruk of handafdruk van uw baby.
    U kunt kiezen voor 3D gipsafdrukken van een handje en/of voetje. Deze items zijn vaak wat lastiger te maken en vergen de nodige concentratie en precisie. Het resultaat is echter prachtig en zeker de moeite waard. 
     
  2. Reliëfafdrukken van voetjes en handjes van uw baby.
    Met de Baby Art producten voor reliëfafdrukken kunt u een voetafdruk of handafdruk van uw baby maken met behulp van een soort kleiachtig materiaal. Zeer eenvoudig in gebruik met een mooi eindresultaat. U rolt het materiaal tot een gelijkmatige massa en drukt eenvoudig het handje of voetje erin. 

In beide groepen zijn ook complete Baby Art pakketten met foto lijstjes in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar waarin u ook een foto van uw baby kunt plaatsen. Met Baby Art creeërt u een kostbaar moment vol creativiteit, plezier en emotie dat u deelt met uw baby en dat een uniek souvenir oplevert, dat men jarenlang zal koesteren en soms 20 jaar later met emotie terugziet...