4NaturalKids

Filters

58% Korting
Op voorraad.

babydeken biologisch katoen Cloud Blue

♥ 4NaturalKids babydeken biologisch katoen Cloud Blue ♥..
€52,95 €22,00

4NaturalKids zachte babyitems van biologisch katoen

Dit hippe merk is in 2014 opgezet door Arlette Dijkstra en haar familie. Arlette is zelf babymassage docente en heeft daardoor veel ervaring met baby's en ouders. En als kers op de taart heeft ze zelf twee jongen kinderen. Vanuit deze bais heeft ze haar eigen label 4NaturalKids opgezet. Hierbij is volledig vanuit de klant gedacht en dat zie je terug in al haar ontwerpen.

Een belangrijk item in het eerste jaar van uw baby is een warme omslagdoek/badcape. De traditionele bacapes zijn vaak vierkant en na drie maanden vaak al te klein. Arlette heeft daarom een unieke badcape ontworpen die geschikt is van 0 tot junior, super praktisch en duurzaam. Gemaakt met 100% biologisch katoen.

Met veel liefde en aandacht handgemaakt

Mijn oma was vroeger coupeuse en mijn moeder heeft van haar alle kneepjes van het vak geleerd.
Zo zonde om al die kennis verloren te laten gaan. Daarom ontwerpen, bedenken en produceren mijn moeder en ik alle producten. Mijn partner Ruud bedenkt en tekent de prints. Zo zijn we een klein familiebedrijfje! Ook zetten we af en toe andere dames van 65+ met veel kennis en ambacht in om onze producten te maken.

Waarom Biologisch katoen?

Een thema wat mij enorm aanspreekt is "Bewust leven". Nadenken over gebruik van materialen en grondstoffen. Producten gemaakt met oog voor mens en milieu. Op het gebied van babyproducten is er nog niet erg veel. Zo ontstond het idee om niet alleen een badcape maar een hele babylijn te ontwikkelen van biologisch katoen met hippe, leuke prints. Puur, eerlijk, veilig zonder gebruik van chemische middelen, zacht, origineel en handgemaakt.

 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending boven de €28,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 16:00 besteld dezelfde werkdag verzonden