Borstvoedingsboekje gratis verzending

Borstvoedingsboekje met voedingsplanner

€12,99 Incl. btw
OP VOORRAAD. Voor 21:00 uur besteld vandaag verzonden. *

  • Bestel 2 stuks (zelfde maat en kleur) voor €11,69 per stuk en bespaar 10%


Bekijk alles van het merk:
EAN: 9789082533408
Aantal 4

Super handig borstvoedingsboekje met voedingsplanner - gratis verzending

Borstvoeding mag dan wel een natuurlijk geschenk voor moeder en kind zijn, maar je moet er – zeker in het begin – wel je (slaap)hoofd bij houden! Oh jee, welke borst is nou alweer aan de beurt en hoe laat was eigenlijk de laatste voeding?! In plaats van de voedingen te plannen in een onpersoonlijke app is er nu het Borstvoedingsboekje, om voor altijd te bewaren en te koesteren als herinnering aan een bijzondere periode.

Over het Borstvoedingsboekje
Het handzame boekje bevat een handige 3 maanden planner om voedingen (tijd, linker- of rechterborst) en andere baby business (luiers, kolfsessies etc.) in vast te leggen. Daarnaast biedt de planner dagelijks ruimte om dagboekje bij te houden. Het Borstvoedingsboekje bevat tevens een schat aan holistische inspiratie rondom allerlei onderwerpen die met borstvoeding te maken hebben. Van tips als een plukje ‘heilwolle’ voor gevoelige tepels tot recepten voor uitgebluste mama’s en ook eenvoudige oefeningen om iedere voeding zo mindful mogelijk te benutten, zodat moeders zelf ook tot rust komen.

Een origineel kraamcadeau!

Weetje: De cover-illustratie is gemaakt door Maureen van der Hout. Zij heeft ons, Kirstin en Fidessa, in de tekening van de moeder versmolten. Hoe mooi!


Heel fijn, handig en mooi. Heel fijn, handig en mooi boekje. Precies wat ik zocht en meer. De tips en receptjes zijn erg leuk en de sfeer vind ik heel fijn, met name Hoe te ontspannen tijdens het voeden en te connecten met je kindje.

Uw review toevoegen