Jade groen de trend voor de babykamer

Jade groen de trend voor de babykamer

Jade groen is de nieuwe trendkleur in babyland. Een prachtige volle tint tussen mintgroen en donkergroen maar met dan net wat meer blauw erin.

Jade met okergeel een uni mix voor de babykamer


Inspiratie mintgroene babykamer by Jollein

Jade groen is anno 2014/2015 de trend voor de babykamer. Het is een prachtige volle kleur die uitstekend combineert. Jollein heeft deze trendkleur dan ook omarmd en haar lijn flink uitgebreid met heel veel artikelen in jade groen. 

De prachtige mix van jadegroen met zand, taupe of lichtgrijs geeft een babykamer een geheel eigen look & feel zonder overheersend of opvallend te zijn. Het groen geeft rust en ruimt en laat zich uitstekend combineren met een toef opvallende okergeel. Daarnaast is het universeel en zowel voor een jongens- als een meisjeskamer te gebruiken. 

Nieuwe collectie Jollein in jade groen

Baby Boum had al langer een grote collectie in jade groene artikelen. Maar nu komt ook ons andere topmerk Jollein met een prachtige uitgebreide productrange in deze kleur. De babykamer kan zo volledig in jade groen worden ingericht met een opbergmandje, waskussenhoes, badcape, verschillende dekens, kruikenzak, boxkleed, slaapzak, sluier, wikkeldeken en hoeslaken. Het is wat veel om alles in dezelfde tint aan te schaffen. Mix deze kleur daarom met bv. taupe, zand of okergeel voor een verfrissende en spannende kleurencombinatie. Een accent in framboosroze doet het ook erg goed. Voor inspirerende voorbeelden kun je de foto's die hieronder staan bekijken. 

Tip! Met bovenstaande drie merken komt u al een heel eind. Zoekt u echter een specifiek product of merk en kunt u het niet vinden? Mail ons en we gaan erachteraan. Vaak weten we de adresjes te vinden waar deze merken of producten nog wel te vinden zijn. Of kunnen we het zelf voor u bestellen.

BEKIJK HIER ALLE PRACHTIGE JADEGROENE ITEMS DIE IKBENZOMOOI.NL IN HAAR ASSORTIMENT HEEFT

Baby Boum dekbedovertrek ledikant Hello Jade 100x140cm (gratis verzending)Baby Boum deken Softy Jade 75x100cmBaby Boum deken Softy Jade 75x100cmBaby Boum dekbedovertrek ledikant Hello Jade 100x140cm (gratis verzending)Baby Boum dekbedovertrek ledikant Hello Jade 100x140cm (gratis verzending)Baby Boum deken Softy Crazy Jade

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Deze gegevens graag invullen