De voordelen van een Chilly waterfles / thermosfles

  • Geplaatst op
  • Door Annelie Zweemer
  • 0
De voordelen van een Chilly waterfles / thermosfles

De Chilly's is duurzaam, handig en onverwoestbaar. Deze waterfles / thermosfles is momenteel één van de favoriete producten van onze klanten en mij.

Update oktober 2019. Sinds januari 2019 zijn er weer veel mooie nieuwe Chilly's bijgekomen. Bekijk ze via de link en ontdek alle prachtige prints. 

Wat is een Chilly's waterfles / thermosfles?

De Chilly biedt de uitkomst om je dorst te lessen. Door de thermosfunctie van deze fles kun de Chilly vullen met warm of koud drinken. De thermosflessen zijn er in verschillende milliliters zo heb je kleine flesjes van 260ml en de grootste flessen kunnen zelfs gevuld worden tot 750ml. 

Geschikt voor water, sap, koffie of thee. Let op! koffie en thee hebben een sterk bepalende smaak en geur. Wil je de fles de volgende keer voor iets anders gebruiken zonder dat je thee of koffie proeft? Let dan op dat je de fles goed schoonmaakt en de koffie of thee er niet langer dan 7 uur in de fles laat zitten. 


Waarvoor kun je de Chilly's thermosfles gebruiken?

De Chilly is geschikt om mee naar school te nemen. Mee te nemen tijdens wandelingen en sportactiviteiten. Daarnaast is hij geschikt voor het strand, speeltuin, picknick en dagjes weg. 


Chilly's kopen, waar moet je op letten?!

Wil je graag een Chilly kopen? Maak een afweging wat betreft het aantal milliliters. Wil je hem voornamelijk gebruiken voor wat drinken naar school of een wandeling? Dan is een fles van 750ml best groot en zwaar om mee te nemen. De kleine flesjes van 260ml zijn perfect als je alleen voor jezelf drinken mee wilt nemen. Daarnaast zijn er nog de grote hoeveelheid printjes die Chilly's bied. Liever geen printje? Er zijn ook eindeloze effen designs.

Chilly accessoires 

Voor de Chilly's zijn een aantal accessoires ontworpen. Zo is er een speciale schoonmaakborstel voor deze flessen. Nog langer je drinken koel houden? Dan is er de Chilly ijsblokjes maker. Deze passen perfect in de flessen. Verder zijn er losse doppen in onder andere wit, zwart en toffe andere kleurtjes verkrijgbaar. Geef zo jouw fles een geheel andere look & feel. 

 

Een origineel en handig cadeau geven?

De Chilly is perfect om cadeau te doen. Alle Chilly's zijn verpakt in een toffe koker, met dop. Dit maakt de Chilly extra geschikt om cadeau te doen. Uiteraard kunnen wij de Chilly ook voor je inpakken. Bij de laatste stap in je winkelmandje, kun je een opmerking achterlaten, daar kun je ons vragen de Chilly in te pakken.

Big hug! Annelie ♥ 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Deze gegevens graag invullen
Gratis verzending boven de €28,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 16:00 besteld dezelfde werkdag verzonden