Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Aanmeld formulier

Heb je van ons een uitnodiging ontvangen via Instagram?
Meld je dan hier aan voor een gratis VIP ticket. 

Geen uitnodiging ontvangen maar ben je wel een Insta Mom?

Dan willen we jou zeker niet missen op ons Birds & Feathers event. 

Meld je hier aan als Influencer en ontvang na beoordeling een gratis VIP ticket. Elke aanmelding wordt beoordeeld. We kijken of je goed past bij onze doelgroep en of je actief bent met je volgers. 

Birds & Feathers in het kort:

21 & 22 september 2018 is het zover. Het Ik Ben Zo Mooi event Birds & Feathers voor alle hip & trendy moms, dad's & kids van Nederland. Tijdens dit event hebben we een pop-up shop, food & drinks, modeshows, workshops en van alles te doen voor de kids. Het event bestaat uit 'the night before' een mom's night. De dag daarna is voor de hele familie. Een family shopping day. Inclusief mancave, mom café en de kids kunnen zich vermaken met spelletjes, springkussen and more..

We presenteren alle nieuwe collecties van onze merken, er wordt style advies gegeven en er kan volop worden geshopt. Een event om elkaar te ontmoeten, inspireren & shoppen.

Wij zouden het super tof vinden als jij als Insta Mom er ook bij bent als VIP member. Hoe gaaf zou het zijn dat jouw volgers je kunnen ontmoeten op ons event? 

Het event willen we introduceren met een drop. De drop zal plaatsvinden op een datum die je nog doorkrijgt doormiddel van een storie. 

Wat bieden we jou?

  • Een dag all in foods & drinks.
  • De nieuwste collectie aan je gepresenteerd.
  • Mogelijkheid om je volgers te ontmoeten en inspireren.
  • Daarnaast geven we onder de influencers een shoptegoed weg.
  • En je maakt natuurlijk ook kans op het enorme prijzenpakket. Op beide dagen worden prijzen weggeven. Momenteel staat het totaal op €1000,-. Hier worden toffe prijzenpakketten van gemaakt. 

Jouw volgers kunnen door de drop een earlybird ticket kopen (binnenkort online), hiervoor geldt all inclusive food and drinks. Van deze tickets zijn er slechts 35 beschikbaar!

Hopelijk heb je zo een beetje een beeld van ons event, en zien we jou op Birds & Feathers. Hier je kun je aangeven dat je komt. Zodra je, je hebt aangemeld ontvang je, na beoordeling en akkoord, binnen 7 dagn een ticket van ons. 

We horen graag van je,

Jacolien & Annelie

Psst... ben je zelf geen insta mom maar heb je tips voor leuke influencers mail ze door naar klantenservice@ikbenzomooi.nl of via een DM op Instagram @ikbenzomooi.nl. 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip