Gratis verzending boven de €28,- in NL en BE daaronder €4,49
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Informatie en voorwaarden retourneren NL en BE

Vanaf 28 euro gratis verzending en hou je minimaal 28 euro dan ook gratis retour.

 
Belangrijk

Maximaal 1 gratis retour aanvraag per bestelling 

Je kunt maximaal één keer per bestelling een pakket gratis retour sturen en maximaal 1 x per 2 weken. Heb je meerdere bestellingen dan kun je de retouren het beste verzamelen.
Wil je één bestelling in meerdere keren retourneren, dan is dit vanaf de tweede retour altijd voor je eigen rekening. We zullen de retourkosten dan verrekenen met het retourbedrag. Je mag het pakketje ook zelf frankeren en afgeven op het postkantoor. Ons adres vind je hier.

Termijn terugbetaling

We verwerken je retour zo snel mogelijk en binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij Ik Ben Zo Mooi aanbiedt het product zelf af te halen, mogen we wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Ik Ben Zo Mooi gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

Retourneren is op eigen risicio

Retourneren is wel op eigen risico. Bewaar dus je verzendbewijs altijd goed. (dit kan het bewijs zijn wat je krijgt van het postkantoor, maar mag in geval van verzending met brievenbuspost ook door middel van een foto/filmpje waarop duidelijk te zien is dat het pakketje in de bus wordt gedaan.) 

Als je wel aan de voorwaarden voldoet, maar toch zelf jouw pakket retourneert worden de kosten niet vergoed. We werken uitsluitend met de door ons opgestelde etiketten. 

14 dagen

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. 

Retourneren beschadigde artikelen / garantie

Als het bestelde artikel is beschadigd, een productiefout heeft of niet naar behoren werkt, ALTIJD eerst contact opnemen met de klantenservice. Mail hiervoor naar klantenservice@ikbenzomooi.nl of bel 085-8881540. 

Retour afzender

Stuur je het pakket retour afzender, dan berekent PostNL/DHL ons daar een strafporto voor à € 5,75. Dit bedrag zullen wij dan helaas van het aan jou terug te betalen bedrag in mindering moeten brengen. Volg dus bovenstaande instructies op.

Ik kan niet printen 

Heb je geen printer en stuur je een pakketje retour? Je kan na het aanmaken van je pakket verzendlabel ,de code die je per mail ontvangt, laten scannen op het postkantoor. Zij printen het label dan voor je uit. Lukt dit niet? Schrijf dan het retouradres en de gegevens over van het retouretiket.

Let op! Retouren zonder retourformulier kunnen wij niet aannemen. Je mag de gegevens van het retourformulier ook op een briefje overnemen. 

Retourneren vanuit het buitenland (buiten Nederland en België)

Retourneren is niet gratis. Klik hier

Uitgesloten van retourneren

Uitgesloten van retourneren zijn gepersonaliseerde/op maat gemaakte producten. 

Uitgesloten van gratis retourneren zijn de Animal Riding X-Large dieren. Deze mogen na overleg wel retour maar dan op eigen kosten. De kosten van retourneren zijn afhankelijk van de grootte van het dier en de vervoerder. Informeer dus vooraf bij de vervoerder wat de retourkosten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  

Ter indicatie retourneren binnen Nederland:
Retourneren via PostNL (large animal met inklapbare poten) vanaf: €12,71*

*Deze prijzen zijn een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden verbonden. Informeer altijd bij de vervoerder voor de exacte prijs. 

Gratis verzending boven de €28,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 16:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip