Gratis verzending boven de €25,- in NL en BE daaronder €4,49
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Informatie en voorwaarden retourneren NL en BE


 

 BELANGRIJKE OPMERKINGEN MET BETREKKING TOT RUILEN EN RETOURNEREN

Maximaal 1 gratis retour aanvraag per bestelling 
Je kunt maximaal één keer per bestelling een pakket gratis retour sturen en maximaal 1 x per 2 weken. Heb je meerdere bestellingen dan kun je de retouren het beste verzamelen. Wil je de bestelling in meerdere keren retourneren dan is dit vanaf de tweede retour voor je eigen rekening. Je kunt het pakketje dan zelf frankeren en afgeven op het postkantoor.

Uitgesloten van retourneren
Uitgesloten van retourneren zijn gepersonaliseerde/op maat gemaakte producten. 

Retour afzender
Stuur je het pakket retour afzender dan berekent PostNL/DHL ons daar strafporto voor à € 5,75. Dit bedrag zullen wij dan helaas van het aan jou terug te betalen bedrag in mindering moeten brengen. Volg dus bovenstaande instructies op.

Termijn terugbetaling
Ik Ben Zo Mooi vergoedt bij een volledige retournering alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Ik Ben Zo Mooi aanbiedt het product zelf af te halen, mogen we wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ik Ben Zo Mooi gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

Belangrijk
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. 

Retourneren vanuit het buitenland (buiten Nederland en België)
Retourneren is niet gratis. Klik hier

Retourneren beschadigde artikelen / garantie
Als het bestelde artikel is beschadigd, een productiefout heeft of niet naar behoren werkt kun je contact opnemen met Ik Ben Zo Mooi. Mail hiervoor naar klantenservice@ikbenzomooi.nl of bel 085-8881540. 

Ik kan niet printen 
Heb je geen printer en stuur je een brievenbuspakketje retour? Schrijf dan het retouradres en de gegevens over van het retouretiket.

Heb je geen printer en stuur je een pakketje retour? Voor het retourneren van een pakketje heb je wel altijd een printer nodig. De barcode kan je namelijk niet overschrijven. Je mag in dit geval uiteraard wel op eigen kosten retourneren.

Let op! Retouren zonder retourformulier kunnen wij niet aannemen. Je mag de gegevens van het retourformulier ook op een briefje overnemen. 

Uitgesloten van gratis retourneren
Uitgesloten van gratis retourneren zijn de Animal Riding dieren. Deze mogen na overleg wel retour maar dan op eigen kosten. De kosten van retourneren zijn afhankelijk van de grootte van het dier en de vervoerder. Informeer dus vooraf bij de vervoerder wat de retourkosten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  

Ter indicatie retourneren binnen Nederland:
Retourneren via PostNL (small animal) vanaf €6,50*
Retourneren via PostNL (medium en large animal met inklapbare poten) vanaf: €12,71*
Retourneren via DPD is de goedkoopste optie voor grote pakketten (medium en large animal zonder inklapbare poten, oudere versie) vanaf: €42,70 

*Deze prijzen zijn een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden verbonden. Informeer altijd bij de vervoerder voor de exacte prijs. 

 

Gratis verzending boven de €25,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip