Gratis verzending vanaf €20,- in NL en BE daaronder €3,49
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Informatie en voorwaarden retourneren NL en BE


 

 BELANGRIJKE OPMERKINGEN MET BETREKKING TOT RUILEN EN RETOURNEREN

Orderbedrag na retourneren is lager dan €20,-
Heb je, omdat je orderbedrag hoger was dan €20,- geen verzendkosten hoeven te betalen en komt je totaalbedrag vanwege je retouren onder het bedrag van €20,-, dan, zijn we genoodzaakt vanwege de hoge kosten, alsnog de €3,49 verzendkosten met je retour te verrekenen. Let op! Dit gaat dus om de verzendkosten en dat is iets anders als de retourkosten.

Maximaal 1 gratis retour aanvraag per bestelling 
Je kunt maximaal één keer per bestelling een pakket gratis retour sturen en maximaal 1 x per 2 weken. Heb je meerdere bestellingen dan kun je de retouren het beste verzamelen. Wil je de bestelling in meerdere keren retourneren dan is dit vanaf de tweede retour voor je eigen rekening. Je kunt het pakketje dan zelf frankeren en afgeven op het postkantoor.

Retour afzender
Stuur je het pakket retour afzender dan berekent PostNL/DHL ons daar strafporto voor à € 5,75. Dit bedrag zullen wij dan helaas van het aan jou terug te betalen bedrag in mindering moeten brengen. Volg dus bovenstaande instructies op.

Termijn terugbetaling
Ik Ben Zo Mooi vergoedt bij een volledige retournering alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Ik Ben Zo Mooi aanbiedt het product zelf af te halen, mogen we wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ik Ben Zo Mooi gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. 

Belangrijk
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. 

Retourneren vanuit het buitenland (buiten Nederland en België)
Retourneren is niet gratis. Klik hier

Retourneren beschadigde artikelen / garantie

Als het bestelde artikel is beschadigd, een productiefout heeft of niet naar behoren werkt kun je contact opnemen met Ik Ben Zo Mooi. Mail hiervoor naar klantenservice@ikbenzomooi.nl of bel 085-8881540. 

Let op! Retouren zonder retourformulier kunnen wij niet aannemen. Heb je geen printer voeg er dan een briefje bij met de gevraagde gegevens.

Gratis verzending vanaf €20,- in NL en BE daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde werkdag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip