Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip

Informatie en voorwaarden

Spelregels

We begrijpen dat een artikel soms niet naar wens is of dat je meerdere items besteld om hieruit een keuze te maken. Om gratis retourneren echter mogelijk te maken (en te houden) zijn hier wel enkele belangrijke voorwaarden aan verbonden. Lees deze even goed door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen we het graag. We zijn op verschillende manier te bereiken. Bekijk hiervoor de klantenservice pagina

Let op! Uitgesloten van GRATIS retournering is:

 • Elk item met een waarde lager dan €15,00. Bestel je meerdere items onder de €15,00 en hou je na retourneren minimaal €15,00 aan producten? Dan is retourneren wel gratis. Zie hiervoor de voorwaarden.

  Voorbeeld NIET GRATIS: je besteld 2 items. 1 item van €13,50 en 1 item van €6,94. Totaalwaarde €20,44.
  Je wilt beide items retourneren. Dit mag uiteraard, maar dat is dan niet gratis.
  Beide items hebben namelijk een waarde lager dan €15,00.
  Helaas is het voor ons onhoudbaar om dit gratis te blijven aanbieden. 
  Tip! Bekijk dus voordat je besteld goed of je de juiste maat en kleur besteld.
  Je vind het retouradres onderaan deze pagina. 
  Deze nieuwe voorwaarde gaat in per 29-6-2018. 

  Voorbeeld WEL GRATIS: je besteld 3 items met een waarde van €10,00, €4,00 en €20,00. Je wilt de items van €10,00 en €4,00 retourneren. Dit is dan wel gratis, omdat je het item van €20,00 houdt. Klik hier om gratis te retourneren* binnen Nederland en België. 


  Voorbeeld WEL GRATIS: je besteld een luiertas van €70,00, maar hij is toch niet naar wens. Deze mag je gratis retourneren. Het item is namelijk duurder dan €15,00. Klik hier om gratis te retourneren* binnen Nederland en België. 


Uitgesloten van retournering
Compleet uitgesloten van retournering zijn gepersonaliseerde producten, die op maat of met een naam of tekst besteld zijn, zoals bijvoorbeeld lampenkappen, kleding en andere items met naam of tekst. 

Verwerking en terugbetaling van retouren
Retouren worden binnen 14 dagen door ons verwerkt en indien van toepassing, aan je terugbetaald.

Product retour sturen
Hieraan zijn de volgende voorwaarden verbonden: retourtermijn standaard 14 dagen. Het product zal slechts in die mate uitgepakt worden die nodig is om te beoordelen of je het product wil houden. Indien dit niet het geval is dan stuur je het product indien mogelijk in de originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product en onbeschadigd, ongebruikt en ongewassen volgens onderstaande instructies terug. 

Gratis retour sturen binnen Nederland en België*
Retour sturen is gratis* binnen Nederland en België. 

Belangrijke opmerkingen met betrekking tot ruilen en retourneren

Retour afzender
Stuur je het pakket retour afzender dan berekent PostNL/DHL ons daar strafporto voor à € 5,75. Dit bedrag zullen wij dan helaas van het aan jou terug te betalen bedrag in mindering moeten brengen. Volg dus onderstaande instructies op dan is retourneren binnen Nederland gratis*.

Orderbedrag na retourneren is lager dan €20,-
Heb je, omdat je orderbedrag hoger was dan €20,- geen verzendkosten hoeven te betalen en komt je totaalbedrag vanwege je retouren onder het bedrag van €20,-, dan zullen wij alsnog de €3,49 verzendkosten met je retour verrekenen. 

Maximaal 1 gratis retour aanvraag per bestelling 
Je kunt maximaal één keer per bestelling een pakket gratis retour sturen en maximaal 1 x per 2 weken. Heb je meerdere bestellingen dan kun je de retouren het beste verzamelen. Wil je de bestelling in meerdere keren retourneren dan is dit vanaf de tweede retour voor je eigen rekening. Je kunt het pakketje dan zelf frankeren en afgeven op het postkantoor.

Termijn terugbetaling
We mogen wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot je zonder twijfel aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken  voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gekozen, tenzij jezelf instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Verzendkosten vergoeding indien je de complete bestelling retourneert
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Retouradres voor retourneren op eigen kosten (retour voldoet hierbij wel aan retour voorwaarden). 
Ik Ben Zo Mooi
Oostpolder 1Q
4413NN Krabbendijke

* Uitgezonderd van GRATIS retourneren: item met een waarde lager dan €15,00. Bestel je meerdere items en houd je na retourneren minimaal €15,00 aan producten? Dan is retourneren wel gratis. 

 

Gratis verzending vanaf €20,- daaronder €3,49
Voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Kies zelf je afleverdag en tijdstip