Doneer vandaag aan het RMD en wij verdubbelen jouw gift

Wat is Giving tuesday?

Giving tuesday is een antwoord op Black Friday en Cyber Monday. Een nieuw initiatief wat is over gewaaid vanuit America (net zoals Black friday en Cyber Monday) deze dag is er opgericht om als bedrijven en consumenten een goed doel te steunen. 

Wat doet IkBenZoMooi op Giving Tuesday?

Dit vonden we een mooi initiatief en willen we graag aan meedoen. Daarom verdubbelen we op dinsdag 3 december jouw donatie aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Klik op de banner hierboven en doe ook mee. Dit is mogelijk vanaf €1,00.

Hoe werkt het?

1. Klik op het product Donatie Ronald McDonald.
2. Kies het bedrag van je donatie.
3. Rond je bestelling verder af.
4. Wij verdubbelen het bedrag en maken het totaalbedrag woensdag 4 december over. Dit wordt ook vermeld op deze pagina en op onze insta pagina.  

Tip! Bestel je voor een bedrag onder de €28,-? Vul de rest dan aan met een donatie. Dan hoef jij geen verzendkosten te betalen en steun je ook nog eens het Ronald McDonald kinderfonds.

Je kan hier meer lezen over het Ronald McDonald Kinderfonds

Waarom het Ronald McDonald Kinderfonds?

Er zijn honderden mooie stichtingen die allemaal steun verdienen. Het Ronald McDonald Kinderfonds is voor ons extra speciaal, omdat wij er veel affiniteit mee hebben. Kay de zoon van oprichtster Jacolien heeft in zijn jonge leven veel gemaakt. Hij heeft een zware openhartoperatie gehad in november 2009 toen hij nog maar 5 weken oud was, omdat hij een aangeboren afwijking had. Het Ronald McDonald Kinderfonds bied met de Ronald McDonald kinderhuizen ouders 'een thuis' ver van huis. Een geweldig initiatief waar we erg dankbaar voor zijn en waar al heel veel ouders en wij gebruik van hebben gemaakt.
Helaas is Kay op 26 maart 2011 ondanks alle goede zorg na nog een relatief kleine operatie toch nog overleden. 

lees meer... 

Gratis verzending boven de €28,- in NL en BE daaronder €4,49
Voor 16:00 besteld dezelfde werkdag verzonden