Shop setjes

Op afstand bestellen blijft toch altijd een dingetje... Daarom hebben wij dit zo makkelijk mogelijk gemaakt met deze setjes categorie. Alle setjes op deze pagina zijn hand-picked. Ze zijn super draagbaar en verrassend. Setjes waar je zelf niet zo snel opkomt omdat je ze niet in real live voor je kan zien. Heb je een favoriete set gespot? Dan bestel je deze, in veel gevallen zelfs met een leuke set korting, in enkele muisklikken. Als er een korting van toepassing is staat dit overigens gelijk bij het setje vermeldt. Staat er geen korting bij dan is er ook geen extra korting op deze set van toepassing. 

Mix & Match friday

Op vrijdag is ons Mix & Match feestje via de stories te zien op onze Instagram. We laten dan een aantal sets zien die tof zijn om te combineren. Dit kan van alles zijn, van kleding tot items. 

Online combineren kan soms lastig zijn. Er is soms wat twijfel over de kleuren en je kunt natuurlijk niet in één keer goed zien, wat we allemaal hebben. Aangezien wij wel precies weten wat we in huis hebben. Mixen en matchen we er op los. We laten toffe combi's zien. We gaan tijdens dit feestje ook helemaal los met verschillende merken. Dit is de mogelijkheid voor ons om jullie te laten zien hoe je de merken met elkaar kunt combineren. 

Wil je betrokken zijn met onze Friday party? Volg ons dan op Instagram. 

Lees meer
Lees minder

Filters