EZPZ spoons/lepeltjes

EZPZ lepeltjes 

Vanaf 4 maanden moet een baby iets naar zijn mondje kunnen brengen, vanaf 6 maanden zelfs wat kunnen eten. De tiny spoon helpt dit te leren. Ze kunnen dippen en scheppen met de lepel.  De lepel is klein omdat de tong erom heen moet kunnen om de eetbeweging te leren. De kleine bolletjes geven een klein seintje dat de lepel ver genoeg in het mondje steekt en bevorderen zo de lip closure.

Het is de bedoeling dat de baby zelf de lepel vast heeft en zo leert zichzelf te voeden. De baby zal daardoor snel zelf ervaren hoe ver hij de lepel in de mond kan steken. Door als ouder/verzorger te voeden zal je kindje sneller zijn hoofdje te ver naar achteren kiepen (omdat het niet weet wat er op hem af komt). Dit is geen goede houding om te eten. Door ze snel zelf te laten eten wordt de beste positie om te eten aangenomen. 

Omdat het er twee zijn kan men makkelijk ééntje in de hand van de baby geven en de moeder kan dan zelf eventueel een tweede “vullen” en klaar leggen op de rand van het bordje voor de baby om te pakken.

Lees meer
Lees minder

Filter de producten

19% Korting

Ezpz tiny babylepeltje koraalroze 2-pak

Ezpz Tiny Spoon Coral Pink 2-pack ✅ Voor 16u besteld zelfd..
€15,95 €12,95