EZPZ tiny cup

EZPZ Tiny Cup mini babybekertjes

De EZPZ tiny cup heeft een verzwaarde onderkant tegen makkelijk omstoten. Klein bekertje bedoelt om te oefenen om zelfstandig te leren drinken. Een grote beker bewerkstelligd een verkeerde houding bij het drinken (Hoofdje gaat te ver achterover, zodat de vloeistof langs het mondje stroomt).

Binnenkant van de cup is trechtervormig om de vloeistof geleidelijk te laten stromen en te voorkomen dat de baby het hoofdje te ver achterover kiept. De cup is flexibel en kan dus naar het mondje gevormd worden (vooral handig bij het helpen door de ouder en bij gebruik als feeding cup). De silicone werkt als anti slip. Kan gebruikt worden vanaf ong. 4 maanden.

Een baby moet met 12 maanden in staat zijn zelfstandig uit een open beker te drinken. Het gebruiken van de Tiny Cup bereid ze daar op voor. Het is bedoelt om met een maand of 4-6 te beginnen met het oefenen met de Tiny Cup met kleine beetjes borstvoeding of flesvoeding.

De inhoud van de Tiny Cup is 60 ml.  Vul het om te beginnen met 15 ml en stap geleidelijk over naar een 30 ml en dan 60. De oefening bewerkstellig een goede lipclosure (sluiten van de lippen) wat essentieel is bij de spraakontwikkeling. Met name de uitspraak van bepaalde letters. De silicone is zacht ter bescherming van de doorkomende tandjes

Lees meer
Lees minder

Filter de producten

16% Korting

Ezpz tiny babybekertje blauw

Ezpz Tiny Cup Blue ✅ Voor 16u besteld zelfde werkdag verzo..
€11,95 €9,99

  Ezpz tiny babybekertje Blush

  Ezpz Tiny Cup Blush ✅ Voor 16u besteld zelfde werkdag verz..
  €9,99

   Ezpz tiny babybekertje Sage groen

   Ezpz Tiny Cup Sage ✅ Voor 16u besteld zelfde werkdag verz..
   €11,95
    16% Korting

    Ezpz tiny babybekertje donkergrijs

    Ezpz tiny Cup Gray (donker grijs) ✅ Voor 16u besteld zelf..
    €11,95 €9,99