Lookbook 2020

CarlijnQ 

Het is zo ver! Wintercollectie CarlijnQ is zojuist gelanceerd. Je vindt er allemaal verschillende prints, die je doen terug denken aan vroeger. Het thema van dit seizoen heet dan ook: 'Happy days'

De collectie neemt je mee terug in de tijd. De nostalgische kleuren van de boerderij en de dieren hebben allemaal een toffe plek gekregen. Zelfs de tractor vind je terug. 

Drop 2 is binnen! 

Het vestje van de onderstaande foto verwachten we nog binnen te krijgen. Nog eventjes geduld..  :) Hij is namelijk perfect op veel van de items van deze collectie en aangezien het weer in Nederland alle kanten opvliegt is het handig om voorbereid te zijn. Vestjes kunnen gemakkelijk aan en uit.

CarlijnQ is all about prints & wees vooral niet bang om lekker met print op print aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld zoals bovenstaand de roze rabbit print in combi met de candy sokken. We love it! 

New in, means old out! Je scoort dus nu alle voorgaande collecties van CarlijnQ met hoge kortingen. Zin om nog wat sale te shoppen? Klik dan onderstaand.