CarlijnQ kinderkleding

CarlijnQ unieke kinderkleding

CarlijnQ ontwerpt de mooiste kinderkleding van biologisch katoen. De CarlijnQ sale van de populaire zomercollectie 2020 is gestart. Kijk snel of je favoriete item er nog in de juiste maat is. De voorraad gaat heel hard.

Drop 1 van winter 2020 is inmidddels gelanceerd en een groot succes. De lancering van de drop 2 Happy Days winter 2020 staat gepland op vrijdag 18 september 2020 om 10:00 uur. Zorg dat je niets mist van de lancering en sale en meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op instagram

Het begin van CarlijnQ

CarlijnQ is een nog relatief jong en duurzaam kinderkleding merk, waar alles draait om het begin. Het verhaal begon met Doris, Carlijn's eerste kindje. Doris werd een inspiratiebron voor de ontwerpen van CarlijnQ. Deze ontwerpen blijven trouw aan wat een kind echt nodig heeft: zachte materialen en comfortabele pasvormen.

Gekenmerkt door hun speelse ontwerpen en unisex-stijlen, wordt de lijn van CarlijnQ duurzaam geproduceerd. Na haar uitverkochte succes zette CarlijnQ de lijn voort en transformeerde CarlijnQ tot een lifestyle-merk voor kinderen in Nederland. CarlijnQ wordt momenteel in meer dan 200 winkels wereldwijd verkocht.

CarlijnQ draagt ​​bij aan het schoon en veilig houden van de aarde voor onze kinderen en toekomstige generaties. Daarom leveren ze producten van organische en gerecyclede materialen, die zijn gecertificeerd door de Global Organisation Textile Standards (GOTS). Het garandeert dat producten op een milieuvriendelijke, duurzame en gezonde manier worden geproduceerd en zonder het gebruik van gevaarlijke chemicaliën.

Ontdek hier alle toffe items en elk seizoen weer een geheel nieuw collectie. Iedere collectie voorzien van toffe kleuren en prints. 

We hebben ook een CarlijnQ sale op dit moment. 

Lees meer
Lees minder
Winter 2020

Winter 2020

Lookbook winter 2020

Lookbook winter 2020

Sale

Sale

Zomer 2020

Zomer 2020

Zwemkleding

Zwemkleding

Baby

Baby

Broek

Broek

Jas

Jas

Jurk

Jurk

Legging

Legging

Salopette

Salopette

Sokken

Sokken

Shirt

Shirt

Sweater

Sweater

Vest

Vest