CarlijnQ kinderkleding

CarlijnQ unieke kinderkleding

Sale wintercollectie 2020

De CarlijnQ sale wintercollectie 2020 is gestart met minimaal 25% korting. Kijk snel of je favoriete item er nog in de juiste maat is. De voorraad gaat heel hard.

Zomer 2021 CarlijnQ 

De zomercollectie wordt gelanceerd op 28/01/2021. Zorg dat je niets mist van de lancering en sale en meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op instagram

Het begin van CarlijnQ

CarlijnQ is een nog relatief jong en duurzaam kinderkleding merk, waar alles draait om het begin. Het verhaal begon met Doris, Carlijn's eerste kindje. Doris werd een inspiratiebron voor de ontwerpen van CarlijnQ. Deze ontwerpen blijven trouw aan wat een kind echt nodig heeft: zachte materialen en comfortabele pasvormen.

Gekenmerkt door hun speelse ontwerpen en unisex-stijlen, wordt de lijn van CarlijnQ duurzaam geproduceerd. Na haar uitverkochte succes zette CarlijnQ de lijn voort en transformeerde CarlijnQ tot een lifestyle-merk voor kinderen in Nederland. CarlijnQ wordt momenteel in meer dan 200 winkels wereldwijd verkocht.

CarlijnQ draagt ​​bij aan het schoon en veilig houden van de aarde voor onze kinderen en toekomstige generaties. Daarom leveren ze producten van organische en gerecyclede materialen, die zijn gecertificeerd door de Global Organisation Textile Standards (GOTS). Het garandeert dat producten op een milieuvriendelijke, duurzame en gezonde manier worden geproduceerd en zonder het gebruik van gevaarlijke chemicaliën.

Ontdek hier alle toffe items en elk seizoen weer een geheel nieuw collectie. Iedere collectie voorzien van toffe kleuren en prints. 

Lees meer
Lees minder
Zomer 2021

Zomer 2021

Winter 2020

Winter 2020

Shop the look

Shop the look

Lookbook winter 2020

Lookbook winter 2020

Sale

Sale

Zomer 2020

Zomer 2020

Zwemkleding

Zwemkleding

Baby

Baby

Broek

Broek

Jas

Jas

Jurk

Jurk

Legging

Legging

Salopette

Salopette

Sokken

Sokken

Shirt

Shirt

Sweater

Sweater

Vest

Vest