Bambino Mio wasbare luiers

Het merk, Bambino Mio, is gebouwd op de principes kwaliteit, gemak, stijl, comfort en waar voor je geld. Wij zijn toegewijd aan het ontwikkelen van producten die goed zijn voor jou, je baby en het milieu. Ons doel is om jou fantastische klantenservice en product ervaring te bieden zodat jij je kan focussen op de geneugten van het ouderschap.

Geleid door man en vrouw Guy en Jo Schanschieff, Bambino Mio is gebaseerd in het hart van het Engelse platteland in Northamptonshire.

Het begon allemaal in 1991, Guy en Jo waren door India aan het reizen toen ze een Amerikaan bij de Taj Mahal ontmoetten. Tijdens een diner praatten ze over de wasbare luier wasservices die in New York beschikbaar waren. Dat was het. Het idee was geboren.

Na hun terugkeer naar het Verenigd koninkrijk zetten Guy en Jo hun eigen wasbare luier wasservice op vanuit hun huis in Northampton. Ook al was er een langzame groei, Guy en Jo waren ervan overtuigd dat wasbare luiers de manier voorwaarts waren. Het werd duidelijk dat de wasbare luiers in populariteit groeiden, maar de vraag naar de wasservice was gelimiteerd aangezien ouders zich snel realiseerden hoe eenvoudig het was om ze te wassen en hoeveel geld ze zo konden besparen.

Met als gevolg dat Guy en Jo in 1997 steeds meer wasbare luiers en geassocieerde producten verkochten aan ouders via de post. Bambino Mio is inmiddels vastgesteld als het wereldwijd leidende merk in wasbare luiers en accessoires.

Nu, 20 jaar later, na een trouwerij, 3 kinderen, een MBE, 60 prijzen en 50 landen wereldwijd; is Bambino Mio het grootste en meest gebruikte wasbare luier merk in de wereld. Bambino Mio is misschien gegroeid in aantal, maar de kern familiewaarden blijven hetzelfde, namelijk: het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit en ze voor iedereen toegankelijk en betaalbaar maken.

Guy is ook erg betrokken bij de Nappy Alliance die hij in 2003 heeft opgericht en waar hij tevens de voorzitter is. De Nappy Alliance brengt producenten en distributeurs van wasbare luiers onder één lichaam samen om de industrie te vertegenwoordigen, politieke zaken aan te pakken en campagne te voeren voor zowel de centrale als de lokale overheid.

* Guy ontving een MBE in de 2011 New Years Honours List voor zijn diensten aan het bedrijfsleven.

Lees meer
Lees minder

Filter de producten

20% Korting

Bambino Mio Mioboost 3-pack luierinleggers

Bambino Mioboost luierinleggers 3-pack✅ Voor 16u besteld z..
€9,99 €7,99

  Bambino Mio miofresh 750g luierreiniger

  Bambino Mio miofresh 750g luierreiniger ✅ Voor 16u besteld..
  €9,99

   Bambino Mio mioliners inleggers voor wasbare luiers

   Bambino Mio superzachte mioliners inleggers voor wasbare lui..
   €10,99

    Bambino Mio waszak verpakt per 2

    Bambino Mio waszak verpakt per 2 ✅ Voor 16u besteld zelfde..
    €14,99

     Bambino Mio wasbare luier miosolo all-in-one Wild Cat

     Bambino Mio wasbare luier miosolo all-in-one Wild Cat ✅ Vo..
     €24,99