Ammehoela kids

De sale wintercollectie 2020 is begonnen!

De Ammehoela sale wintercollectie 2020 is gestart met minimaal 25% korting. Je shopt de laatste items van de wintercollectie met minimaal 25% korting. Wees er snel bij, zodat je nog de meeste kans hebt dat de juiste maat er voor jou bij zit. Shop ze!! 

Zomercollectie 2021

Ammehoela kinderkleding is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een populair urban kinderkleding merk. Ze komen elke seizoen met een hele mooie collectie met unieke toffe items. Onderling goed te combineren en altijd uitgevoerd in een mooi kleurenpalet.

De zomercollectie wordt gelanceerd op 03/02/2021 Stay tuned!

Go your own way! Because that's the only way. Ammehoela Kids staat voor eigenzinnigheid. Comfort, fun en duurzaamheid zijn kenmerken die in elke collectie terugkomen. Iedere collectie is ontworpen voor nieuwsgierige kids die elke dag een stukje van de wereld ontdekken.

Elke Ammehoela Kids collectie is met zorg tot in detail ontworpen door de designers. Met de focus op comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en matchen. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd.

Zorg dat je niets mist van nieuwe Ammehoela collecties en meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op instagram

Lees meer
Lees minder
Zomer 2021

Zomer 2021

Winter 2020

Winter 2020

Shop the look

Shop the look

Lookbook winter 2020

Lookbook winter 2020

Sale

Sale

Zomer 2020

Zomer 2020

Winterjassen 2020

Winterjassen 2020

Baby

Baby

Tops

Tops

Broek

Broek

Jurken en rokjes

Jurken en rokjes

Jas

Jas

Maattabel

Maattabel