CarlijnQ winter collectie 2019/2020

CarlijnQ is de naam van het merk dat de naam draagt van de onderneemster Carlijn, die dit merk heeft opgebouwd. Het merk is vernieuwend, uniek en niet vies van een allover printje. Gericht op fijne, draagbare materialen en daarnaast op het schoon en veilig houden van de aarde voor de toekomstige generaties.

Over de collectie 

Dit jaar is de velvet bark print echt een eyecatcher van de collectie, samen met de spotted animal. De collecties zijn goed te mixen en te matchen. Daarom hebben we een aantal style sheets voor je gemaakt om je te inspireren. 

Onze service voor jou

Onderstaand jurkje is een populair item dit seizoen. We vinden het belangrijk dat we zoveel mogelijk belangrijke informatie aan je vertellen over het product. Daarom wijzigen we altijd onze teksten op de site als er meer bekend is over de pasvorm. Uiteraard mag je ons bij twijfel over maten e.d. ons altijd contacten.

Dit merkje pakt printjes op printjes en unieke kleuren combi's. Het geeft jou een extra zetje dat je fijn kunt experimenteren met de kleuren en de prints om jouw unieke persoonlijke look te creëren.  

Alle items van CarlijnQ zien? Klik dan hier.

Toffe combi gemaakt? Tag ons op insta! @ikbenzomooi.nl