Ammehoela wintercollectie 2019/2020

Ammehoela is een eigenzinnig merk. Comfort, fun en duurzaamheid zijn de drie aspecten die iedere collectie terugkomen. Elke Ammehoela collectie is met zorg tot in detail ontworpen door de designers van Ammehoela met de focus op comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en matchen. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en GOTS gecertificeerd.

Get Up, Stand Up!

Deze collectie staat helemaal in het teken om niet bang te zijn, te laten zien we je bent. Jouw kindje kan met de collectie zijn/haar overtuigingen en stijl laten zien. Verder is de collectie voorzien van quotes op de kleding die allemaal in het teken van staan om samen op te komen voor een betere planeet, meer vriendelijkheid en respect voor iedereen. 

Bij vriendelijkheid komen zachte materialen zoals teddy en warme kleuren gecombineerd met zachte pasteltinten. De Get Up, Stand Up-collectie biedt rijke borduursels en coole prints met krachtige citaten.

We hebben een flinke dosis inspiratie voor je. We hebben stylesheets om je te laten zien, wat je kunt mixen en matchen. Daarnaast natuurlijk fijne sfeerbeelden en complete looks. De foto's zijn puur, wat maakt dat het de collectie extra benadrukt.

De streepjes en warme kleuren hebben een fijne herfst vibe. De stoffen en kleuren combi's geven een knipoog naar de 80's. De collectie is zo gemaakt dat je eindeloos kunt mixen en matchen.

Little ones

Ook voor de kleine maatjes is er in deze collectie ruimte. Sommige items zijn iets anders uitgevoerd, maar wel in dezelfde kleuren.  Zo kun je twinnen met een eventueel ouder kindje. 

Wild, Check!

Ook het ruitjes printje krijgt een toffe plek in de collectie, samen met de tijgerprint is dit een stoere look die met veel items te combineren zijn.

Twinning is winning!

Super toffe items, die je kunt twinnen met jouw kleintje. Deze flared broeken zijn een eyecatcher van de collectie. 

Drop 2

De tweede drop zijn zachte pastel kleuren met warme diepe kleuren gecombineerd. We are in love!

Dit was een sfeerbeeld van de collectie. Ben je benieuwd naar alle nieuwe items van Ammehoela? Klik dan hier!